Иван Васев: С верижните багери CASE CE се постигат ниски експлоатационни разходи

23.03.2022

„Строймаш” ЕООД е една от най-големите фирми в пловдивски регион с основна дейност в областта на добива и преработката с инертни материали, използвани в строителството – филц, пясък, камъни и баластра. Компанията има богат опит с верижните багери CASE  CE, за който ни споделят днес.  Казват, че надеждната строителна техника, която дава възможност да си конкурентен на пазара, да произвеждаш в срок и да задоволяваш нуждите на клиентите, е сред най-важните фактори в работата за утвърждаването и развитието на една строителна компания.

Разговаряме на терен с Иван Васев, управител на фирма “Строймаш” ЕООД и го питаме до каква степен добрата обезпеченост с нова строителна техника е важен фактор за работата на компанията. Той споделя:

Ако разполагаш с надеждната техника, не губиш клиенти, произвеждаш по-качествено и в по-големи количества.Нашата компания подбира своята техника, според нуждите ни -  20 - 25 тонни багери, които са необходими за нашето производство.

 

В „Строймаш“ ЕООД работят с верижен багер CASE CE от няколко години и споделят своя опит от работата с тази продуктивна машина. Иван Васев допълва:

С този багер работим вече четвърта година. Изключително икономична машина, която не прави големи експлоатационни разходи. До момента сме доволни и от факта, че освен филтри и масла, нищо друго не сме сменяли. За тези четири години, от всички други машини, които имаме, сме най-доволни от този багер.

Иван Васев ни споделя за това кои са предимствата на верижните багери CASE CE спрямо останалите марки машини, с които са работили от „Стоймаш“ ЕООД:

Най-голямото предимството на тази машината е нейната хидравлична система: лостовете за работа са по-леки, с плавни движения, което спомага за бързото опериране на терен, в сравнение с  другите машини, с които сме работили. Освен това машината е по-лесна за обслужване, с по-достъпните сервизни зони. Не на последно място, всички машинисти, които работят с него, са много доволни, защото работата с този багер не ги изморява. Всичко това, води до по-прeцизна работа, особено на специфичен терен, където се правят изкопи или се подравнява нещо.

Висока е и оценката за работата на екипа на Тайтън Машинъри България - те винаги са се отзовавали навреме и са реагирали в рамките на 24 часа.

Назад към всички новини