Case IH става спонсор на APRILIA MOTOGP™

14.03.2022

Case IH ще спонсорира състезателния отбор на Aprilia за сезон 2022 на MotoGP™, свързвайки ключовата селскостопанска марка на CNH Industrial с едно от най-успешните имена в историята на мотоциклетните състезания.

Споразумението, което започва на първото състезание през 2022 г. в Катар, създава партньорство между фирми, които работят на върха на техническите иновации в съответните им инженерни сектори. Case IH отдавна е лидер в селскостопанската техника и пионерски разработки като първия в света съчленен гумено-верижен трактор с висока конска мощност Quadtrac. Междувременно иновативният подход на Aprilia Racing, част от италианската Piaggio Group, му помогна да доведе до стотици победи и 54 световни титли във всички мотоциклетни спортни състезателни категории. Като се впускат в сезон 2022 на MotoGP, състезателите Алейкс Еспаргаро и Маверик Винялес, двама от най-талантливите пилоти в шампионата, ще се борят да допринесат към резултатите на отбора.

„Усъвършенстваната технология, монтирана на нашето оборудване, е несравнима с нищо в моторния спорт“, казва Мирко Романьоли, вицепрезидент на Case IH и STEYR Europe.

„И Case IH и Aprilia Racing споделят много повече – търсенето на висока производителност и мощност, престижа на нашите марки и страстта зад тях, плюс екипната работа и конкурентоспособността, необходими за представяне на най-високо ниво. Ето защо имаме удоволствието да си партнираме с Aprilia Racing, един от водещите конструктори в MotoGP, и вярваме, че ще споделяме едни и същи нива на успех на пистата и на терена. Времето за безотказност и надеждността са от решаващо значение, както за състезанията по моторни спортове, така и за ежедневните земеделски операции, докато анализът на данните е ключов елемент за успеха на полета и на тестови и състезателни писти. Независимо дали се стремите да спечелите състезания и шампионати, или да се насочите към продуктивни сезони на засаждане и прибиране на реколтата, цялостното планиране и разбирането на милиони променливи данни са от основно значение. Споделяме рискове, свързани с времето и много променливи, което означава, че стратегиите трябва постоянно да се преразглеждат."

Главният изпълнителен директор на Aprilia Racing, Масимо Ривола има удоволствието да си партнира с Case IH.

„Наистина очаквам с нетърпение следващия сезон с Case IH на наша страна и се надявам, че феновете на двете марки са готови да се състезават с нас. По отношение на световните предизвикателства и силни изяви, ние споделяме същото печелившо отношение и желание за успех. Ние също вярваме в иновациите и работата в екип, два ключови аспекта, когато се състезавате на платформа от най-високо ниво: Световното първенство MotoGP за Aprilia Racing, глобалния пазар за Case IH”.

Назад към всички новини