Case IH с две награди на Agritechnica 2019

19.11.2019

Case IH получи награда "Машина на годината 2020" за новата си сламопреса LB436HD и партньорството си с DataConnect за свързване на машини в смесени паркове / LB436 HD е с нови и модернизирани характеристики като подбирач, задвижваща линия, система за плътност и технология за връзване / DataConnect позволява следене на машините в смесени паркове от където пожелаете

case-ih-agritechnica-awards

Новата балировачка LB436 HD беше отличена с „Машина на годината 2020“ в категория „Сено и фураж“ а решенията за свързване на DataConnect в категория „Електроника“ по време на церемония, проведена на изложението Agritechnica в Хановер, Германия. Журито, което бе съставено от европейски редактори на селскостопански издания, призна предимствата на новата гама сламопреси, дължащи се на иновативните нови характеристики и даващи възможност на фермерите да опаковат повече материал във всяка бала, като същевременно намаляват изискванията за обработка и транспортните разходи. Новото партньорство с „DataConnect“ позволява на клиентите със смесени паркове да управляват по-лесно стопанството, машините и данните.

case-ih-new-baler

DataConnect

Съвместното сътрудничество на Case IH, STEYR, New Holland, CLAAS, John Deere и 365FarmNet цели да позволи на собствениците на смесени паркове да следят машините си от платформа по техен избор. Марките, взели участие се съгласиха на обмяна на информация за машините на базата на облак (локация на машината, скорост, ниво на горивото, работен статус) на техните конкурентни платформи за телематика. Това още повече допринася за наскоро представения на пазара портал за телематика на Case IH AFS Connect.

“Новият модел LB436 HD предлага по-голяма плътност за същия размер бали, както и икономични и екологични предимства благодарение на новата система за връзване TwinePro, а DataConnect дава свободата на клиентите да управляват различните си марки машини с възможно най-голяма ефективност.” сподели Тиери Панадеро, Вице Президент за Case IH Европа / Thierry Panadero, Case IH Vice President Europe.

“Наградите Машина на Годината 2020 са истинско признание за нашите продукти и решения, подчертавайки фокуса на Case IH върху решения за технологично ориентирани професионални производители”.

Снимки от изложението вижте в галерията ни ТУК.

Очаквайте видео интервюта с нашите партньори от Case IH скоро.

 

Назад към всички новини