Case IH Farmall 75C Electric и Quadtrac 715 с награди Good Design 2023

25.01.2024

Case IH, глобален лидер в селскостопанското оборудване, е признат за носител на наградата Good Design® за 2023 г. за тракторите Farmall 75C Electric и Steiger Quadtrac 715. Наградата, връчена от Чикагския музей Athenaeum, отличава глобални индустриални иновации и авангардни графични дизайни.

Принципът зад разработването на Quadtrac 715 е не просто повече мощност,“ казва Франц Йозеф Силбер, продуктов маркетинг мениджър на Case IH за трактори с висока мощност и 4wd. „Нашата цел бе да създадем машина, която да отговаря на изискванията на най-големите стопанства. Да работи с различни инвентари с най-подходящата и оптимална скорост, като достига по-висока работна скорост и позволява операциите да се извършват в идеалното време, дори при тежки условия на работа, за да извлечете максимума от късите метеорологични прозорци. Също така искахме да осигурим защита на почвата чрез по-голяма контактна площ и по-малко минавания, което означава по-голяма ефективност и по-малко трафик на полето“.

Както Farmall 75C Electric, така и Quadtrac 715 вече могат да се похвалят с поредица от награди, в това число Farm Machine 2024 и ASABE AE50.

Farmall 75C Electric

Представен официално на Farm Progress Show 2023, Farmall 75C Electric е първият напълно електрически трактор на Case IH. С изцяло нов дизайн, производителност и мощност, подобни на дизеловите машини, тракторът е проектиран за най-тежките задачи в селското стопанство. Електрифицирането на Farmall, съчетано с намаляването на износването на части и разходите за поддръжка, може да осигури на потребителите намаление на оперативните разходи, в сравнение с дизеловите трактори. Извънбордови цифрови функции и допълнителни възможности за автоматизация, като Safety Mode, позволяват на фермерите да управляват машината с много по-голяма ефективност.

caseih-quantum

Quadtrac 715

Пуснат на пазара през 2023 г., Quadtrac 715 е създаден, в отговор на нуждите на фермерите за по-висока производителност. Case IH се съсредоточи върху разрешаването на проблем пред, който са изправени фермерите - как да се увеличи производителността чрез теглене на по-големи прикачни инвентари, с по-висока скорост, същевременно подобрявайки работата на оператора.

Най-мощният трактор Quadtrac целенасочено се справя с това предизвикателство, осигурявайки върхова мощност от 778 конски сили. По-голямо сцепление с намалено уплътняванена почвения слой. Подобрено LED осветление за удължаване на ежедневните операции през нощта и нов капак, който осигурява както по-лесен достъп до обслужване, така и характерен нов външен вид, който въплащава нови нива на технологията и производителността, които Case IH се стреми да предостави на своите клиенти.

caseih-quadtrac715

Назад към всички новини