Case CE представя 22-тонен верижен багер CX210E-S

26.01.2024

С лансирането на модела CX210E-S Case Construction Equipment допълва серия Е с втори верижен багер в 20-тонния клас. Като алтернатива на съществуващия модел CX210E този багер запазва работоспособността и комфорта за оператора, а също познатите качество и надеждност, но се предлага с по-базова спецификация на забележително конкурентна цена. Машината се захранва от идентичен дизелов двигател FPT NEF6 за Етап V и се отличава със същата върхова японска технология, осигурявайки същата впечатляваща производителност и лекота на управление.

case-ce-cx21e-s

Моделът CX210E-S използва долно шаси за тежки приложения, а удължената ходова част LC е с подсилени компоненти. Страничните рами за веригите са с единични водачи, като тракове с по три ребра се предлагат за ширини от 600 мм (за тежки натоварвания) и 700 мм. Багерът разполага със стрела моноблок за тежки приложения и само един вариант за рамо от 2,94 м, също за тежки приложения. Case CX210E-S се доставя фабрично със стандартен хидравличен кръг за за бързосменник, допълнителна многофункционална хидравлична линия с високо налягане, както и с хидравличен кръг с ниско налягане, осигуряващи възможност за изпълнение на най-различни задачи с всички видове прикачен инвентар.

Операторската кабина впечатлява със седалка с пневматично окачване и подгряване, конзоли за джойстиците, монтирани към окачването на седалката, 10-инчов дисплей с вградено управление на климатика и пет програмируеми бутона, радио с Bluetooth, работни LED-светлини и предпазна решетка за покрива (FOPS Ниво 2), гарантиращи същото равнище на безкомпромисна защита и комфорт за оператора както конвенционалния модел CX210E.

Case CX210E-S е с около 500 кг по-тежък от CX210E, тъй като рамото, стрелата, шасито и ходовата част са усилени за тежки приложения. Неговата работна маса може да бъде увеличена с още 500 кг, ако се избере по-голяма противотежест (опция) с цел улеснено боравене с по-тежък прикачен инвентар. Багерът предлага на практика същата товароподемност и теглителна сила, а силата на откопаване с кофата е съвсем същата.

За новия бюджетен модел се прилагат всички съществуващи услуги, предлагани от Case, в т.ч. удължена гаранция и сервизни договори за планова поддръжка, регулярни инспекции, анализ на работните флуиди, комплекти (китове) с резервни части и телематика. Case CX210E-S се доставя стандартно със същия двупосочен модем както останалите верижни багери от серия Е, което позволява на клиентите да се възползват от цялата гама високотехнологични услуги като Case SiteWatch и Case SiteConnect (за проактивна дилърска поддръжка).

20-тонният клас остава един от най-конкурентните сегменти на европейския пазар на верижни багери. Чрез предлагане на базова конфигурация и още по-конкурентна цена, без това да се отрази на работоспособността, качеството и надеждността, Case CX210E-S е изключително перспективен модел за клиенти, търсещи базови решения като например фирми подизпълнители или за отдаване под наем. Продажбите на новия модел стартират през първото тримесечие на 2024 г.

 casece-cx210e-s

Назад към всички новини