Богат избор на мини багери от Тайтън Машинъри България

17.07.2023

От 2012 г. Тайтън Машинъри България е официален представител на Case Construction Equipment, а от 2022 г. и на Wacker Neuson. Дружеството разполага с широка продуктова палитра от мини багери и от двете марки и така може да удовлетвори напълно всички потребности на строителните фирми от този вид техника, в т.ч. с постоянни складови наличности на най-търсените модели с работни маси от 2 т до 3,5 т.

И двата бранда мини багери се отличават с най-съвременни технологии, висока производителност, ефективност, надеждност и комфорт за оператора. Моделите на Wacker Neuson идват обичайно с по-богато оборудване - с три кофи, повече хидравлични линии, различни видове бързосменници, в т.ч. със завъртане на кофата. От Case пристигат с по-базови спецификации, но при тях има възможност за дооборудване след доставка чрез допълнителна поръчка за климатична система, прикачен инвентар и т.н.

 

Бестселъри от Case

Сред най-търсените модели на Case се открояват CX18D (работна маса 1,94 т) и CX19D (1,99 т), CX25D (2,09 т) и CX28D (3,15 т). Това са съвременни, многофункционални и пъргави машини машини, които се отличават както с висока надеждност, лесна поддръжка и минимални престои за сервизиране, така и с голяма производителност и бърза възвращаемост на инвестицията. Противотежестта им е прибрана и не излиза от габарита на веригите при завъртане на надстройката. Така се гарантира високоефективна работа в ограничени пространства, както и в близост до стени, огради, колони и други препятствия.

По-големите модели CX25D и CX28D разполагат с високотехнологични системи и функции като електро-хидравличнo управление, възможност за настройване на хидравликата, товарочувствителна помпа с електронно управление и хидравличен разпределител с разделяне на дебита. Въпреки по-семплото си оборудване по-малките CX18D и CX19D са тоталните специалисти за най-тесни пространства, където е необходима оптимална комбинация от мощност, маневреност, компактни размери и дълбочина на копаене.

За постоянен мониторинг на работното и техническо състояние, както и за улесняване на диагностиката и сервизирането, клиентите могат да използват телематичните системи SiteWatch и SiteConnect - стандартно оборудване за CX25D и CX28D и опция за CX18D и CX19D.

 

Неустоими предложения от Wacker Neuson

Сред най-популярните модели на Wacker Neuson се очертават ЕТ18 (работна маса 1,8 т), ЕТ24 (2,4 т) и EZ36 (3,7 т). Благодарение на високата ефективност на задвижването, максималната мощност на тези мини багери може да се използва във всеки един момент по време на работа. Това означава с до 30% по-голяма хидравлична мощност и още по-висока работоспособност.

Двата модела ET18 и ЕТ20 са типични малки работливци с конвенционална изпъкнала противотежест. Операторът може изцяло да разчита на хидравличните джойстици с пропорционален ход за много прецизна работа. Педалите, съчетани с лостовете за придвижване, използват пилотно хидравлично налягане, което осигурява много удобно и елегантно маневриране. Хидравлично разширяващата се ходова част (от 990 мм на 1300 мм) предлага всички възможности за работа при необходимост от повече стабилност или преминаване през съвсем тесни места.

На свой ред Wacker Neuson EZ36 се отличава със съвсем компактна надстройка и прибрана противотежест, която не излиза от габарита на веригите при завъртане. Високото ниво на оборудване в кабината му го прави еталон в бранша с ротационния превключвател, познат от автомобилната индустрия, широкия дисплей и избор от три работни режима: икономичен, мощен и прецизен. Телематичната система EquipCare  е опция и може да се поръча за всички модели от марката.

Като официален представител на Case Construction Equipment и Wacker Neuson Тайтън Машинъри България предлага не само техните гами от машини, но също и висококачествени следпродажбени услуги, които включват гаранционен и извън гаранционен сервиз, както и доставки на оригинални резервни части. Дружеството разполага с развита мрежа от търговско-сервизни центрове в София, Монтана, Плевен, Русе, Добрич, Бургас и Стара Загора.

Назад към всички новини