Titan MachineryBulgaria Power & Technology

Case IH | Steiger галерия видео PDFcaseih.com

Най-мощните трактори в световен мащаб

 

С максимална мощност от 682к.с  при Quadtrac и  Steiger Case IH поставят нови стандарти!

Всички двигатели използват технологията за Селективна Каталитична  Редукция (SCR) спомагаща за по – ефективна работа на двигателя , както и понижаване на разхода на гориво и вредни емисии. Системата Power Boost дава допълнителна мощност на двигателя при работа в полето, транспортни приложения или работа със силоотводния вал.

Проектирани да бъдат мощни, надеждни, производителни и комфортни, новото поколение трактори от сериите Quadtrac и  Steiger са подходящи за много фермери

 

 

Серия  Case IH Steiger

 

Новите 6 модела предлагат максимални мощности от 391 до 682 конски сили.

Те са конструирани върху два типа рами. По-тясна при моделите 350,400 и 450 и по-широка при моделите 540,580 и 620. По-голямото шаси на Steiger с ново по-устойчиво задвижване и трансмисионни компонентипоставя нови стандарти в индустрията.

 

 

Серия  Case IH Quadtrac

 

Новата серия включва 4 модела предлагащи максимална мощност от 502 до 682 конски сили.  Тракторите Case IH Quadtrac са задвижвани посредством 4 независими вериги намаляващи притъпкването на почвата. Даващи изключително голяма сцепление на машината с цел извършването на всякакви тежки обработки с минимални последствия върху почвата.

 

 

Новата серия Steiger и Quadtrac е една от първите серии трактори на Case IH оборудвани със SCR-only система, за спазване на стриктните критерии за вредни емисии на Tier 4 Final/Етап IV.

Новите двигатели, оборудвани с уникалната Hi-eSCR технология и продължават да осигуряват най-добра ефективност на използваното горивото. Тази патентована технология не само осигурява отлична рентабилност, но и NOx (азотен оксид) преобразуване от 95 процента – в сравнение между 80 и 85 с други системи. 

С Efficient Power етапът за обработка на изгорелите газове се извършва извън двигателя посредством независима SCR система. Резултатът е повече мощност, по-нисък разход на гориво и увеличена надеждност.

Прецизно регулираният горивен процес без връщане на отработените газове в двигателя означава значително намаление в разхода на гориво.