Проведе се БАТА АГРО 2021

10.06.2021

BATA AGRO 2021_1

В началото на м. юни, след една година почивка,  се проведе специализираното изложение за земеделска и селскостопанска техника БАТА АГРО 2021г. Събитието се радва на сериозен интерес и бе най-голямото по мащаба си до момента. Тайтън Машинъри България взе участие със свой щанд, където бяха представени гамата земеделска и строителна техника, които компанията предлага.

По време на изложението, всеки можеше да разгледа отблизо машините, да ги пипне, да се качи в кабината и дори да провери лично как се държи машината в реални условия на полето, благодарение на осигурените демонстрационни площи.

Посетителите на щанда на Тайтън Машинъри успяха да видят широк спектър от трактори Case IH от различен мощностен диапазон. Представени бяха както тракторите Farmall A и C, които са предпочитани като основни машини в по-малки ферми, така и по-големите представители на бранда – моделите Maxxum, Puma, Magnum AFS Connect и внушителния Quadtrac, които се отличават с маневреност, мощност и капацитет, позволяващи по-големи обработки на полето, изискващи използването на по-тежък инвентар.

BATA AGRO 2021_2

Демонстрирани бяха и някои от прикачните машини на шведския производител Vaderstad – пролетните сеялки Vaderstad Tempo, есенните сеялки Rapid и Spirit, дисковият култиватор Carrier XL, както и стърнищният култиватор TopDown, които са добре познати и предпочитани от земеделците.

На щанда на Тайтън Машинъри можеха да бъдат видени и зърнокомбайнът Case IH Axial-Flow 250 и хедери за прибиране на реколтата с марките Case IH и MacDon. Акцент бе поставен и върху самоходната пръскачка Agrifac Condor Endurance II, която привлече вниманието със своя  забележителен външен вид, особено с разпъната пръскаща щанга.

Също така, можеха да бъдат видени и телескопичен товарач Case IH Farmlift, който осигурява удобство при работа в стопанството и достигане на най-високите и недостъпни места, както и стопански ремаркета с марката Annaburger и Fliegl, с помощта на които реколтата може да се прибира и пренася сигурно и безпроблемно.

BATA AGRO 2021_3

Гамата машини  на щанда на Тайтън Машинъри бе допълнена и от прикачен инвентар с марките Maschio Gaspardo и Gregoire Besson, както и комбиниран багер CASE CE. Обособено бе и специално AFS демо бюро, където бяха демонстрирани последните достижения в прецизното земеделие – сензори, дисплеи и функционалности, с които се улесняват ежедневните дейности на земеделските производители.

БАТА АГРО 2021 съумя да надмине по посещаемост изданието от 2019 г. и събра на едно място земеделци, производители и вносители, които да сверят часовниците си и да се запознаят с последните технологични достижения и модерни практики, с които изпълнението на селскостопанските дейности се улеснява драстично, а постигнатите резултати са повече от успешни.

BATA AGRO 2021_4

Back to all news