(0) 0,00 лв.

Case-IH-Headers-page

Виж още

Case IH хедери

Възползвайте се от богатата гама хедери на Case IH. Хедерите на Case IH са проектирани
не само в съответствие с днешните изисквания за висока скорост, тежки условия и
променяща се среда, но и според предизвикателствата на утрешния ден. Те са перфектният
инструмент за постоянно променящите се условия на жътва – различни етапи на зрялост
или при редуване на влажни и сухи дни, от сутрин до вечер. Независимо от етапа на
зрялост на културата и времето от деня, те помагат за спестяване на повече зърно и
запазват отличното му качество.

Виж повече...
Изпрати запитване
Добави в любими
Описание

3050 житен хедер - решението за зърнени култури

3050 житен хедер - решението за зърнени култури

Case IH се стреми да доставя възможно най-добро качество на добива в различните условия. Цялостната концепция на хедер 3050 позволява преминаване към рапица за минимално време, както и работа с полегнали посеви. Благодарение на здравия дизайн и лекота на управление, хедер 3050 е предпочитан избор за жътва. Наличен работен захват от 6,1 до 12,5 м Независим контрол оборотите на мотовилото. Изнасяне на ножовата лента с до 57см за жътва на култури с високо стебло – повишава работния капацитет на комбайна до 30%. Повдигачи за полегнали посеви.
3020 хедер с гъвкава ножова лента - специалист в соята

3020 хедер с гъвкава ножова лента - специалист в соята

Нискорастящите култури като соята имат своите предизвикателства по време на жътва, но с хедер 3020 на Case IH разполагате с най-добрия инструмент за целта. Когато става въпрос за висока скорост на жътва и минимални загуби, нищо не може да се сравни с хедер 3020. Този хедер е специалист при култури растящи близо до повърхността на почвата, ограничавайки загубите на зърно. Гъвкавата ножова лента работеща на близко разстояние от земята, за да осъществи перфектно рязане без загуби. Напълно регулируема система за окачване с опция за контрол от кабината. Ножовата лента може да бъде отключвана и заключвана посредством бутон от кабината, като в заключено положение хедера се ползва като житен.
3100 лентов хедер – без загуби на зърно

3100 лентов хедер – без загуби на зърно

Лентовите хедери набират все по-голяма популярност сред фермерите. Културата се транспортира посредством гумени ленти и равномерно се насочва към наклонената камера. Наличен работен захват от 6,1 до 12,5 м Висока скорост на жътва при нискостеблени култури, както и при маслодайна рапица. Лесно обслужване и централно задвижване на ножовата лента.
Царевични хедери серия 4400

Царевични хедери серия 4400

Царевичните хедери от серия 4400 на Case IH предлагат отлично прибиране на реколтата както при изправени, така и при полегнали стъбла, намалявайки загубите, при всякакви обстоятелства. Това, което предлагат в повече е несравнима лекота при сервизиране, като по този начин дават увереност, че са в готовност за работа за нула време и при всякакви условия. Делителите са ключа да прибирането на полегнали, разделени или оплетени растения. Оказват значително влияние на крайния резултат от жътвата. Стеснения, плавен профил на делителите на серията 4400 хедери гарантират събирането на растенията с минимални загуби. Опционалните странични валове за полегнали растения дават сигурност, че цялата продукция е прихваната в края на хедера и по този начин се минимизират загубите. Резултата е производителност, както никога до сега. Основния принцип в дизайна на хедерите от серия 4400 е максимално запазване на продукцията.
Подбирачи Case IH серия 3000

Подбирачи Case IH серия 3000

Зърнени-житни култури, рапица, боб, грах, леща, семена за трева и всякакви други култури, подбирачите от серия 3000 са решението за тях. Подбирачите нежно повдигат откосите чисто и подредено с нищожни загуби на зърно. Откоса е транспортиран нежно на коланите към наклонената камера на комбайна. Коланите на подбирачите покриват цялата им ширина, гарантирайки събирането на целия материал, без да се минава през съседни откоси. Допълнителни подбиращи палци повишават производителността в тежки условия. Скоростта на коланите може да бъде регулирана спрямо постъпателната скорост на комбайна, за максимална пълнота на събиране и минимални загуби на зърно. Откоса остава непокътнат докато не достигне комбайна.

Разгледайте предложенията и в секцията “Употребявани хедери”. 

Последно разгледани
Изпратете ни запитване: