Предсезонно предложение за комбайни Case IH

ИЗТЕКЛА ПРОМОЦИЯ

Работете с лекота при всички условия с новите зърнокомбайни Case IH Axial-Flow серия 250!

Възползвайте се от 5 години гаранция и преференциални условия за закупуване на зърнокомбайн Case IH Axial-Flow, по програмата Early Bird, само до 29.11.2019г.

Създадени за предизвикателствата свързани с високодобивни култури, климатични промени и нуждата да сте дори по-ефективни, зърнокомбайните на Case - IH Axial Flow отново променят хоризонта при жътвените технологии. С последните обновления, включващи автоматизираната технология AFS Harvest Command, серията 250 отговаря на нуждите на земеделските производители: скоростна жътва, увеличена площ на овършаване, дори и при най-предизвикателните условия и високо качество на прибраното зърно.

Като създател на единичния SmallTube ротор при комбайните, Case IH продължава иновациите за увеличение на Вашата производителност. Наклонената камера, ротора, бункера за зърно, разтоварващата система и автоматизираната технология за настройки са създадени, за да се справят с огромната пропускваемост на материал и да облекчат жътвата. Повече за зърнокомбайните Case IH Axial-Flow вижте ТУК.

За повече информация и лична консултация се свържете с нашия търговски екип или посетете най-близкото ни представителство.

Може да изпратите Вашето запитване ТУК, след което наш специалист ще се свърже с Вас.

early-bird-offer-2019