(0) 0,00 лв.

Agrifac Condor Endurance II

Надеждна, висококачествена, самоходна селскостопанска пръскачка с изключителна издръжливост. Доказаното шаси StabiloPlus е основна техническа характеристика на Condor Endurance.

Виж повече...
Изпрати запитване
Добави в любими
Описание

Производителност, капацитет и изключително лесна експлоатация и работа

Издръжливост е способността да се издържа на приложени усилия за дълъг период от време. Поради тази причина машината носи името Condor Endurance. Надеждна, висококачествена самоходна селскостопанска пръскачка с изключителна издръжливост. Доказаното шаси StabiloPlus е основна техническа характеристика на Condor Endurance II.

Предлагат се безстепенна регулировка на ширината на коловоза от 100 cm и ширини между 190 cm и 460 cm. Mоже да обработвате полета с различни посеви със стадартен просвет от 125 сm. Шасито StabiloPlus и малкият ъгъл на завиване дават възможност за извършване на тесни завои. Радиусът на завиване е по-малък дори от 4,50 метра.

На машината Condor Endurance е монтиран полетиленов резервоар (PE) с обем 8,000 литра. Това дава възможност да се работи дълъг период от време и повишава ефективността и производителността. Благодарение на гладкия материал и дизайн на резервоара се предотвратява натрупването на остатъци от течния материал в резервоара или неговите стени. Оптимална употреба на обема на резервоара и лесно почистване. Резервоарът завършва с помпената система GreenFlowPlus. Следователно резервоарът може да бъде изпразван напълно чрез изпръскване. Това означава, че в него не остава никаква течност.

За пълнене Endurance разполага с отделна помпена система HydroFillPlus. С помощта на подемно рамо системата HydroFillPlus може да бъде свалена надолу, което позволява машината да бъде напълнена до максималния си капацитет по удобен начин. Резервоарът се пълни бързо с най-малко 800 л/мин и максимум 1,500 л/мин! Endurance е оборудвана с мощен двигател 235 kW (320 к.с.).

В комбинация със здравата щанга J-boom и шасито StabiloPlus е възможно да се работи при най-високи обороти на пръскане. Предлагат се с дължина на щангата от 24 до 54 метра. Това е още едно доказателство за производителност. Високата скорост на движение от 50 km/ч също я подпомага. Condor Endurance II е тясно свързана с концепцията "4 е за производители - ефективност, икономия, ергономия и екология.

Най-голямата пръскачка, най-ниското тегло

Обемът на резервоара от 8,000 литра и работните скорости от 1 до 36 km/ч правят тази машина изключително високопроизводителна. Благодарение на брилянтно опростения начин на разработка и дизайн, пръскачката Condor Endurance II е най-леката в своя клас. Това в комбинация с гуми с височина 217 cm и ширина 710 mm осигурява на машината много ниско налягане върху почвата. Чрез избор на гуми, тя би могла да бъде управлявана дори със скорост 50km/ч, с налягане на гумите от само 1,2 bar.

Производителност

Condor Endurance II има безпрецедентна производителност от по-малко от 4,000 литра (конкуренти) до 8,000 литра, повишение от повече от 100%. Високите работни скорости до 36 km/ч и ширини на щангата до 54 метра осигуряват на Condor Endurance непостигната досега производителност.

С помпената система GreenFlowPlus, оборудвана с регулатор за налягане за високи обороти и самопочистващ се филтър, плюс интелигентното местоположение на системата, гарантират изпразване на резервоара по време на пръскане и използване на целия му обем. Следователно останалите количества от неизползвана течност са вече в историята. Благодарение на високите скорости на движение по пътищата и в полето, и дебит на пръскане на помпата от 380 л/мин, разполагате с висока производителност във всяка ситуация. Дали пръскате зърнени посеви в Австралия с 50 л/ха или картофи в Холандия с 300 л/ха, Condor Endurance е идеалната пръскачка.

Капацитетът на Condor Endurance IIAgrifac

Изключителна лекота на експлоатация

Condor Endurance II има много “Brilliant Simple” (брилянтно опростени) подобрения, които правят експлоатацията и достъпа до машината по-лесен, по-интелигентен и по-опростен. Например, пълненето на резервоара посредством системата HydroFillPlus. Пълнене с най-малко 800 л/мин до 1,500 л/мин! Помпата е разположена на подемното рамо под машината и може да се управлява отвън. Големият просвет от земята 125 cm се запазва, когато системата е сгъната под кабината. За пръскане се използва GreenFlowPlus, компактна, опростена и лесна за достъп. Управлението на машината е изключително опростено посредством операционната система EcoTronicPlus. С един поглед наблюдавате всички функции и параметри, което прави лесно регулирането на настройките и управлението на машината.

Изпратете ни запитване: