Vaderstad с нов заводски център през 2022г.

25.01.2021

Väderstad -  една от водещите компании в света за производство на машини за почвообработка и сеитба, отбелязва сериозен ръст през последните години. През 2022г. във Väderstad ще отвори врати нов заводски център, в който са инвестирани 125 милиона шведски крони.

Vaderstad - нов заводски център

През последните години Väderstad чупи нови рекорди година след година. Между 2017 и 2020, продажбите се увеличиха с 43 %, а броят на служителите също така нараства рязко – както във Väderstad, така и в представителствата по света.

Всичко това е изключително позитивно, не само за Väderstad, но и за целия регион и бизнес средата. Но в същото време това поставя нови изисквания, растящо производство и още служители, което означава, че работните помещения също така трябва да се увеличават.

- През последните години срещнахме изключително силно търсене на нашите продукти, които дават на фермери по цял свят възможности за постигането на отлични резултати. Надяваме се и вярваме, че тази тенденция няма да спре и за да продължаваме да растем и да подобряваме качеството на всичко, което правим, ние решихме да построим нов заводски център във Väderstad, казва Матс Беверуд главен изпълнителен директор на Väderstad.

С новия заводски център, Väderstad е в силна позиция да посрещне възможностите и предизвикателствата, които престоят в бъдеще и да продължи да предоставя на фермерите по цял свят иновативни продукти и подкрепата, която те заслужават.

Väderstad е компания, която от самото си стартиране през 1962г. създава машини за фермерите по целия свят, като непрекъснато тласка развитието, когато става въпрос за иновации и нови методи за земеделието. С тези нови площи, ние гарантираме, че можем да продължим да инвестираме и да бъдем компанията, която насърчава развитието на земеделието на утрешния ден, сподели Матс Беверуд.

Назад към всички новини