Väderstad представя новата сеялка Inspire 1200C/S

02.11.2021

Väderstad, една от водещите компании в света за производство на машини за почвообработка и сеитба, с гордост представя новата продуктова гама Inspire – фокусирана към предоставяне на отлични сеитбени резултати към сегмента на 12 метровите сеялки за слята сеитба. Новата сеялка Väderstad Inspire 1200C/S е създадена да комбинира висока производителност с отлична прецизност по време на сеитба.  


- Новата сеялка за слята сеитба Vaderstad Inspire 1200C/S е предназначена за земеделци, които имат нужда от висок капацитет. Тя е компактна както в полето така и по време на транспорт, а комбинираната версия Inspire 1200 C притежава един от на-големите бункери в своя клас, споделя Бьорн Дженсон, търговски продуктов мениджър в Vaderstad.

Сърцето на Inspire е нейната двойнодискова изсяваща система, която има способността да се адаптира към всякакви неравности в полето, именно поради това тя винаги поддържа зададената работна дълбочина.

Inspire 1200C/S ще бъде налична в два различни модела – Inspire 1200S и Inspire 1200C. Моделът само за семена Inspire 1200 S е оборудван с бункер с капацитет от 5000 литра за семена. Докато комбинираната версия Inspire 1200C има бункер с обем 7200 литра, в който семена и тор се смесват в един и същ въздушен поток и се полагат заедно в почвата.

Ключова характеристика на Inspire 1200C/S е способността му да управлява сеитбената норма на 8 отделни секции. За да осигури постоянен и равномерен поток на продуктите от големия бункер до изсяващите култъри , тор и семена се дозират с висока точност на изхода от бункера чрез 8 дозиращи апарата Fenix III.

 - Inspire 1200C/S е способна да управлява производителността на 8 отделни секции. Това означава, че Inspire 1200C/S може да приложи променлива норма и секционен контрол на секции от до 1,5 метра. Това е уникална опция касаеща прецизността в сегмента на 12 метровите сеялки, казва Бьорн Дженсон.

Сеитбените процеси в полето се управляват чрез базираната на iPad система за управление на Väderstad E-Control, която също така може да бъде свързана с ISOBUS система за управление на задачите.

Vaderstad Isnpire 1200C/S ще направи своята премиера на международното търговско изложение Agritechnica през февруари 2022г. Машината ще е налична в края на 2022г.

Назад към всички новини