Състоя се официалното представяне на Case IH Optum AFS Connect

23.09.2021

Case IH Optum AFS Connect

На 17-ти септември се проведе онлайн представянето на новата серия трактори Case IH Optum AFS Connect, която разполага с внедрена усъвършенствана технология за свързаност, контрол и по-висока рентабилност в земеделските стопанства.

„Много съм горд от факта, че нашият екип, включително нашите дилъри и партньори по веригата на доставка, се справят отлично в последните 18 месеца, продължавайки да обслужват нашите клиенти, независимо от обстоятелствата“, каза Виле Мансиккамаки, зам.-президент на Case IH Europe.

„Говорейки за свързаността, ще подчертая, че AFS технологията е в сърцето на най-новите продукти на Case. Това е много повече от продуктово предимство, това е нещо, което променя играта по отношение на цялостния подход при управлението на фермите“, акцентира Дан Стюарт, Маркетинг директор на Case IH Europe.

Новата серия Case IH Optum включва трактори от 260 до 300 к.с.

Наличието на две камери отпред и отзад на трактора и като допълнение – опция за безжична камера, позволява прикачването на инвентара да става лесно и се подобрява безопасността. Видимостта по време на работа е от съществено значение, затова тракторът е оборудван с по-голямо предно стъкло и по-широка чистачка, а когато е тъмно, новият трактор предлага отлични работни условия, благодарение на повече работни светлини.

Обезшумената кабина, която е със 7,5% по-голям обем и 11% повече остъклена площ, разполага с изцяло нов интериор, луксозна работна среда, нов подлакътник и мултиконтролер.

С новия Case IH Optum AFS Connect фермерите ще надградят нивото на управлението и ще бъдат истински професионалисти

Case IH Optum AFS Connect разполага с усъвършенствана AFS технология, която ще подобри управлението на стопанствата, работата и движението на машините и обмена на данни. Тракторът е оборудван с последно поколение кабина тип офис и има познатите предимства като теглителна сила и горивна ефективност, удължена гаранция и възможност за предсезонно обслужване и проверка.

Case IH Optum AFS Connect_1

Назад към всички новини