Новите комбинирани багери Case SV издигат комфорта и производителността до ново ниво

30.03.2022

Новите комбинирани багери на Case серия SV издигат комфорта и производителността на оператора до ново ниво, като същевременно гарантират ниски експлоатационни разходи.

Ново поколение двигател за по-ниски разходни норми на гориво

Новите комбинирани багери Case серия SV са оборудвани с двигател F 36, Stage 5 ново поколение, осигуряващо най-добро съотношение, мощност въртящ момент, като същевременно драстично намаляват и емисиите на изгорели газове.

 

Комбинираният багер Case 580 SV от серията SV, който представяме на вашето внимание е оборудван с изцяло ново поколение двигател - 3,6 l дизелов двигател, с мощност от 97 до 112 конски сили, покриващ STAGE 5 стандартът на изгорели газове по европейските норми. Машината е оборудвана с ново поколение каталитична система с AdBlue, а обработката на изгорелите газове се извършва по химичен път.

Хидравличната система на багерите Case серия SV е оборудвана с аксиално-бутална помпа, която е с променлив капацитет от 5 литра/ минута до 165 литра/минута. Машината автоматично разпознава режимите на работа и увеличава подаването на хидравликата спрямо натоварването. По този начин се осигурява освен добра производителност и икономичност на машината, тоест  когато не е нужно да има натоварване, машината работи на ниски обороти и съответно се постига и по-малък разход на гориво.

Комбинираният багер Case 580 SV е оборудван с мостове Carraro - един от най-добрите производители на крайни предавки.

Опция за клиентите е възможността багерът да бъде поръчан и с автоматична скоростна кутия, с четири предни и четири задни предавки, при която има бутон за превключване на преден и заден ход, направо от джойстика на товарачa.

Изцяло нова кабина за повече комфорт и производителност

Най-новото в комбинираните багери на Case серия SV е новата изцяло променена кабина, която е разработена за повече удобството, комфорта и производителността на оператора. Тя е с по-голям обем и в нея е увеличено работното пространство. Кабината разполага с много място за съхранение на лични вещи, хладилна жабка за напитки или храна. Управлението на отоплението, вентилацията и климатизацията на машината е изнесено в страничната конзола, което е изключително удобно за оператора.

Кабината разполага с нова радиоуредба, с bluetooth връзка с телефон, което е в синхрон с нужната свързаност на оператора.

Не на последно място са новите LED светлини, които гарантират добра видимост в работни условия с ниска осветеност. 

Багерната уредба, отличена с DNA патент

Това, което впечатлява всеки оператор е багерната уредба, отличена с DNA патент, която разполага с хидравличен бързосменник, полуавтоматична скоростна кутия. При хидравличният бързосменник машина е оборудвана със специален бутон в кабината, чрез който се отключва и заключва бързосменника.

Управлението на удължението на стрелата е заменено с плъзгач от джойстика за управление на багерната уредба. Операторът разполага с бутон за регулиране оборотите на машините директно от джойстика, което дава една бързина, удобство и не се нарушава ритъма на работа, като съответно се постига по-добра производителност. При разпъване на стрелата на максимум и завъртане настрани в максимално положение докрай, машината не нарушава своята стабилност, което е много важно, защото реално тя не се дебалансира. Много добре е разпределен и центъра на тежестта, който не се измества  и машината остава стабилна и на четири гуми.

Комбинираният багер Case 580 SV разполага също така с новата система Case Ride Control Control, която компенсира неравностите по време на движение на машината по пътя и разполага с хидравлична линия за прикачен инвентар.

Клиентите имат възможност за оборудване на багера с гумени подложки на стабилизаторите за работа в градски условия, което предпазва от нараняване асфалтовите покритията, или плочките за работа в абсолютно градска среда.

Новите комбинирани багери Case серия SV работят чрез GPS свързаност, която дава възможност освен за бързи диагностики и дребни софтуерни намеси и преинсталации, така и самият собственик или оператор да може да получи на края на деня подробна информация как е работила машината: при какви натоварвания, какъв е разхода на гориво, колко часа е работила на празен ход, колко часа е работила при максимално натоварване, какво е било максималното натоварване. В същото време може да се получи информация къде се намира и как се е движила машината.

Една машина - множество възможности за работа?

Тъй като е комбинирана машина, функциите, които може да изпълнява са копаене, зариване, товарене, разтоварване, подравняване, профилиране, бутане тип булдозер - да бъде използван като булдозер. Багерът разполага с блокажен диференциал, който може да бъде и ръчен с бутон от джойстика в кабината. Машините могат да бъдат оборудване и с палетни вилици, което автоматично дава още една функция.

С новите комбинирани багери Case SV може да посрещнете новия работен ден и да осигурите превъзходен комфорт, безпрецедентна продуктивност и ниски експлоатационни разходи.

 

Назад към всички новини