Младен Стоянов: Разработихме нова линия масло с марка T-Line

16.06.2022

От началото на годината завършихме проект, по който работихме от доста дълго време. Представяме на пазара нова линия масло, което е разработено, специално за Тайтън Машинъри. Брандът е T-Line, като разполага с цялата гама от смазочни продукти, необходими за селското стопанство. Това съобщи Младен Стоянов, мениджър резервни части и сервиз в Тайтън Машинъри България по време на изложението БАТА Агро 2022 в Стара Загора.

 

Акцентът на новия бранд T-Line са машините на Case IH, като той е абсолютен еквивалент на оригиналното масло, предлагано от Petronas.

Освен новата разработка, тази година Тайтън Машинъри България изложи на щанда си високопродуктивни машини и решения за всеки вид и големина стопанство.

“Традиционно като всяка година представяме пълен набор от продукти, необходими на една машина, за да може да прави всички операции в полето напълно автоматизирано. Работим със световни лидери в производството на навигационно оборудване - Trimble, които произвеждат специално за CNH, а отскоро и с Raven”, посочи експертът на Тайтън Машинъри България, отговарящ за резервните части и сервиза.

С наближаването на кампанията машините трябва да бъдат инспектирани. Но защо е важно земеделците да се доверят на качествен и оторизиран сервиз?

Отговорът е прост - с оригинални резервни части и монтаж от сертифициран сервизен техник, фермерите си гарантират безпроблемна работа на машините на полето и по-малко принудителни спирания по време на кампания.

“С оглед моментната ситуация на пазара и задълбочаващата се криза с доставките, е от изключителна важност клиентите да подготвят машините си колкото се може по-рано преди кампания. Също така да планират предсезонните обслужвания, зимните ремонти, по-тежките ремонти, за да бъдат сигурни, че машината ще работи когато това е необходимо. От наша страна ние гарантираме набор от резервни части, които поддържаме на склад и разбира се, наличността на сервиза - тогава, когато е нужен”, добави от своя страна Младен Стоянов.

Обадете се още сега на своя търговски представител и заявете нужните резервни части, за да бъдете максимално подготвени за предстоящата кампания! 

Назад към всички новини