CASE IH пуска на пазара нов AFS 700 PLUS дисплей за трактори PUMA 150 – 175 И MAXXUM

25.10.2022

Puma, Maxxum Multicontroller и CVXDrive моделите получават нов дисплей с / 12"екран, висока разделителна способност, AEF ISOBUS - сертифициран / по-бърз хардуер, с по-голям вътрешен обем памет / за моделите от 2023 година

За тракторите произведени през 2023 г., Case IH ще представи новия AFS Pro 700 Plus 12" тъчскрийн дисплей за Multicontroller и CVXDrive версиите на Maxxum, както и  моделите Puma 150-175. Заедно с по-бързия хардуер, по-голямата оперативна памет и голям обем памет за съхранение, дисплеите имат и по-висока резолюция, защита от отблясъци и възможност за свързване на до 4 бр. външни камери.

 

Богат избор на опции

Тъчскрийн дисплеят, също както неговият предшественик е AEF-ISOBUS-съвместим и може да бъде монтиран както на Multicontroller армреста, така и на странично разположената стойка за фиксиране. Оформлението на дисплея AFS Pro 700 Plus може да бъде конфигурирано така, че да отговаря напълно на предпочитанията на оператора. Заедно с настройките на машината и извеждане на информацията, дисплеят управлява и множество от функциите на трактора като трансмисия, ВОМ, хидравлични изводи и системата за автоматично управление на AFS AccuGuide.

Чрез използването на HMC II функцията за автоматизация в края на реда, вие лесно можете да запаметите трудните манипулации и да ги възпроизведете автоматично в избраната последователност. Още по-добре е ако се комбинират функциите на AccuGuide и HMC II и така получената комбинация AccuTurn Pro започва автоматично да следва стъпките на избраната последователност като една е тях става и автоматичното обръщане в края и насочване към следващия откос.

Опционално, тези модели Maxxum и Puma могат да бъдат снабдени и с телематика. Използвайки вградената интернет връзка, операторът и неговият ръководител могат да виждат и записват ISOBUS данни от инвентара като състояние, производителност и местоположение. Още по-важно е, че машините могат да споделят информация с други трактори работещи на същото поле, чрез използване на функцията AccuSync.

 

Управление на ферма в реално време с AccuSync

Функцията AccuSync синхронизира Case IH машини снабдени с AFS Pro 700 или новият  AFS 700 Plus дисплеи. Ръководителите на стопанството, операторите и контракторите, могат да трансферират и зареждат за минути карти, навигационни линии и граници на полетата между машини, работещи на едно и също поле. Веднага след като задачата е настроена и започната, модемът за телематика я изпраща в облака, като така тя става достъпна и за другите машини. Операторите на другите машини могат да видят тази започната задача, да се синхронизират с нея и да заредят същата задача в тяхната машина - всяка задача може да бъде едновременно достъпна за 6 машини едновременно.

Кристел Диболт, продуктов маркетинг мениджър за Maxxum, каза: „Новият монитор Case IH Pro 700 Plus предлага на клиентите и операторите по-бърз, по-ярък и адаптивен дисплей, който в комбинация с функции като AccuSync, ще подобри както времето за работа, така и бързия и надежден трансфер на данни между софтуера за управление на стопанството и трактора.“

Назад към всички новини