Case IH инвестира в обучение на дилърите си, с фокус върху предстоящите модели агротехника

22.05.2023

Повече от 1400 служители от представителствата на Case IH в цяла Европа, допълнени от техни колеги от Близкия изток, Африка, ОНД и Азиатско-тихоокеанския регион, преминаха през завода на марката в гр.Св.Валентин, Австрия в период от няколко седмици, за да бъдат обучени за нови продукти и услуги, показани на неотдавнашната дилърска конвенция на Case IH - „Trust the Red“, която се проведе в Мадрид и предстоят да бъдат пуснати на пазара за агротехника през следващите месеци.

В рамките на събитието бяха проведени практически обучения и семинари, по време на които участниците имаха възможност да изследват новите функции на машините, да сравняват продуктите на Case IH спрямо тези на конкурентите брандове и да анализират ключови компоненти като двигатели, трансмисии и модули за управление.

По време на събитието бяха представени не само съществуващите модели на Case IH, но и скорошните разработки в областта на тракторите, балопресите и телескопичните товарачи на марката.

 

Гавин Енрайт, ръководител на обучението в Експерименталния център на CNH Industrial в Австрия, подчерта важността от провеждането на такива събития, които помагат на дилърите да се запознаят с новите разработки на продуктите преди тяхното пускане на пазара. Той отбеляза, че отзивите от дилърите са много положителни и че такива събития укрепват познанията и увереността на всички участници за предстоящите нови модели, които ще навлязат на пазара на агротехника.

Въпреки предизвикателствата на динамичния пазар на агротехника, Case IH остава в челните позиции благодарение и на непрекъснатото обучение и квалификационна подкрепа на своите служители и дилъри.

Назад към всички новини