Case IH AFS Connect - земеделие, което си струва и по начина, по който вие искате

20.06.2022

Case IH AFS Connect ви дава свободата да действате спрямо собствения си избор. Именно тази технология от бъдещето представи Тайтън Машинъри България на изложението БАТА Агро 2022 на летището край Стара Загора.

Традиционно на щанда на компанията беше и Джордж Стансън, мениджър Продажби за Балканите в Case IH, който от първо лице консултира фермерите за най-подходящата машина за всеки тип стопанство.

 

AFS Connect дава много предимства, като едно от тях е, че при проблем, в много кратък период и дори намираща се на полето, е възможно машината да бъде диагностицирана и поправена дистанционно. Второто голямо предимство са интелигентните възможности за управление на стопанството - коментира Стансън по време на изложението и добави:

“С ASF Connect ние наистина поставяме основите на бъдещето в земеделието. Някои фермери може би ще кажат, че е прекалено рано за тях, но истината е, че никога не е прекалено рано. Преди 10-15 години имахме затруднения да продаваме GPS системи, а днес всеки фермер вече използва високите технологии в стопанството си, защото разбра, че по този начин спестява пари. А всичко, което може да бъде спестено, се добавя към печалбата на самото стопанство”. 

AFS Connect и добавената възможност за отдалечена свързаност дава на операторите и повече време, което пък рефлектира върху ефективността на свършената работа.

Добавените функции за дистанционен достъп дават възможност за отдалечено обслужване на машината, без необходимост от посещение на място. Актуализациите по софтуера също се правят дистанционно.

 

След регистрация в портала MyCaseIH, фермерите могат да следят своята техника и операциите, които се извършват във всеки един момент. Оптимизирайте работата на полето дистанционно през своя таблет, телефон или компютър. По този начин намалявате технологичните разходи и времето за работа, а заедно с това получавате и постоянна поддръжка от Тайтън Машинъри България и Case IH.

Изложен бе и тракторът CASE IH Magnum 340 AFS. Серията разполага с общо 8 модела, които се предлагат с трансмисия CVXDrive или PowerDrive в колесни и верижни Rowtrac версии.

Земеделците могат да избират измежду различни модели и серии трактори, спрямо своите конкретни нужди. Други модели трактори, които притежават технологията AFS Connect, са сериите Case IH Quadtrac и Case IH Steiger.

 

Комбайните Case IH пък са предпочитано решение от земеделците, което им гарантира добре свършена работа и висока ефективност. Тази година на щанда на Тайтън Машинъри България беше изложен модел от серията Axial Flow 250, която включва най-новата автоматизирана технология - AFS Harvest Command. Тази технология освобождава оператора от нагласянето на машината към променящите се условия на жътва по време на дългите часове на работа.

Флагманът на бранда е страхотна комбинация с хедер MacDon, гарантираща максимална производителност.

Назад към всички новини