CASE Construction представя CASE Operators Club

04.07.2019

CASE Construction Equipment представи новия клуб на операторите (Operators Club).

“Искаме да се отблагодарим по някакъв начин на тези хора, да наградим нашите оператори и да дадем повече информация и яснота. Операторите непрекъснато ни разказват колко са горди със своите CASE машини, а сега вече разполагат с форум и организация, където да споделят всичко това,” казва Никола Д‘Арпино (Nicola D’Arpino), Директор Продажби и Маркетинг за Европа на CASE.

След като се включат безплатно, членовете на CASE Operators Club веднага ще получат достъп до частната група на операторите на CASE във Facebook, която е идеално място за споделяне на опит и знания. Освен това, те ще получат и пакет подарък, който съдържа тениска брандирана с CASE Operators Club, обезопасителна жилетка и шапка. Бъдещите планове на клуба включват специални събития, състезания и непосредствено участие на CASE Rodeo.

“Клубът е идеален начин да затвърдим връзката между CASE и операторите - хората, които управляват машините ни. Създаването на общност, където те могат да споделят своя опит един с друг, както и с CASE, укрепва нашите отношения. Заедно можем да създаден подкрепяща среда, където всички оператори да продължат да се учат. Горди сме от това, че сме експерти за реалния свят и се стремим да въвеждаме иновации за предоставяне на интуитивни и практически решения за нашите клиенти. Комуникацията в CASE Operators Club може дори да вдъхнови дизайна на машините на CASE в бъдеще,” допълни Д‘Арпино.

Присъединете се в CASE Operators Club, като попълните Вашата заявка  тук.

Назад към всички новини