Titan MachineryBulgaria Power & Technology

Väderstad | NZ Aggressive галерия PDFvaderstad.com

NZ Aggressive

Търсите машина, която прави обработката на почвата по-лесна и е с гарантирано по-дълъг живот? В такъв случай NZ Aggressive е правилният избор. Неговата изключителна способност за обработка на почвата спестява минавания и увеличава производителността. Колелата Off Set-bogie осигуряват отлична маневреност и постоянна работна дълбочина, която може лесно да се регулира от кабината.

 

 

 

Зона 1

Работните органи Aggres- sive Agrilla разрохкват следите от гумите на трактора. Негативният ефект от следи върху сеитбеното легло е напълно премахнат.

 

Зона 2

Подравняващата дъска Crossboard с двойно действащ стабилизиращ лост от специално закалена стомана смила и натрошава буците. В същото време подравняващата дъска разпределя фина почва и следователно подравнява повърхността на полето. За тежки почви се предлага Single-Knife, инструмент на култиватора за още по-добра режеща сила на Crossboard.

 

Зона 3

Вибриращите работни органи Agrilla Cobra на 5 или 6 оси режат, разрохкват и подравняват почвата за бърза сеитба. Интензивното вибриране на работните органи изравнява почвата и в същото време запълва празнините. Сеитбеното легло е обработено толкова добре, че дори дребнозърнестите култури имат оптимални условия за поникване.

 

Зона 4

Задната подравняваща дъска се предлага като аксесоар и може лесно да се монтира на култиватора (не е налична за 6 оси).

 

Зона 5

Пружиниращата подравняваща брана, разрохква повърхността и създава ефективна защита срещу образуване на кора. Ъгълът и натискът на подравняващата брана могат бързо да се регулират.

 

Максимална обработка с висок поток през машината

Подравняващата дъска Crossboard със стабилизиращ лост от специална закалена стомана се доставя като стандартно оборудване на NZA. Така всички работни органи на подравняващата дъска работят на предварително зададена дълбочина и извършват максимална обработка. Устройството може лесно да се премахне при работа на по-леки почви.

NZ Agressive е с разстояние между работните органи 7.5 см, разпределено на 5 или 6 оси. Клиренсът и разпределението на работните органи осигуряват внушителна работа в комбинация с интензивна предсеитбена подготовка.

Подравняващата брана на NZA е направена да пасва на всички типове почва и изисквания. Лесно е да се настрои работния ъгъл и натиск. Ефективна защита от обръщане предпазва от щети и скъпи ремонти.

 

Подравняващата дъска на Väderstad се доставя

със стабилизиращ лост от специална закалена стомана.

 

 

Нашите различни култиватори

 

NZ Aggressive 500ST, 600T, 600

NZA-ST и Т са по-простите модели в серията NZA. Моделът ST разполага с единични колела по страничните секции. Работната дълбочина се регулира с колянови дръжки маркирани с индекс и контролен апарат на централния цилиндър. NZA 600T има двойни колела по страничните секции и хидрав- лична система „Господар и роб” контролира работната дълбочина. Останалите 5 и 6 м модели включват същите изключителни свойства както по- големите култиватори NZA.

 

NZ Aggressive 700-1000

NZA 700-1000 са изключителни култиватори за пред- сеитбена подготовка за фермери, които искат да притежават най-доброто на пазара. Здравите работни органи Agrilla Cobra на мощна конструкция на рамата са разпределени на 5 или 6 оси, с разстояние между тях от 7.5 см. Ефектът от обработката е феноменален и работата обикновено е свършена след първото минаване.

 

 

NZA 700 лесно може да се удължи до модел 800, а NZA 900 може да се удължи до модел 1000.

 

 

 

Ако култиваторът се използва за борба с плевелите, работният орган тип пачи крак е правилният избор. Той разрязва всички корени и ефективно премахва плевелите, които са останали на повърхността. Очевидният избор при отглеждане на органични култури.