Titan MachineryBulgaria Power & Technology

Kverneland | Тороразпръскваща машина Accord Exacta... галерия видео PDFkvernelandgroup.com

Моделът Exacta TL е най-високото ниво от тази серия тороразпръсквачи.Бункера на TL е допълнително изолиран от основната рамка, което предвижда стабилен контрол на зареденото тегло на разтвора в бункера.

 

Модел Exacta TL
· Капацитет на бункера: 1.500 литра
· Попълване височина: 1,10 м
· Макс. запълване на капацитета: 3,450 литра
· Работна ширина: 12-45 метра

 
Стандартно оборудване:
· ISOBUS съвместима автоматизирана система
· Плочи от неръждаема стомана
· Осветление
· Система за претоварване на съединителя
· Ниска скорост на бъркалката
· Кутия за проверка на качеството на торове

 
Електронна система за контрол
Ако тракторът вече има ISOBUS 11783 съвместим терминал, там не е необходимостта от допълнителни терминали. Втората възможност е да си поръчате Фокус II терминал с Ith, за да управлявате вашия разпръсквател. Последната възможност да управлявате вашия разпространител е с Tellus терминал.

Фокус II терминал
Фокус II е проектиран за лесна работа, с екран на който се показват всички функции, които може да извършвате. Менюто е с лесен достъп през "Softkey" система за несависимо ляво и дясно. Записваща система запазва пълна информация за всички извършени операции.

 
Tellus терминал
В Tellus терминал е успешно издържал теста DLG и е първата система, за да бъде напълно съвместима с ISOBUS стандарт (ISO 11783). Tellus терминал позволява пълна синхронизация между ISOBUS съвместими трактори и сечивата. Това означава, че един терминал Tellus може да работи едновременно с всички съвместими ISOBUS сечива. Резултатът е по-ниска цена и опростена работа.

характеристики

Марка Kverneland
Модел Тороразпръскваща машина Accord Exacta - TL/ TL Geo
Серия Accord Exacta
Категория Торачки
Отрасъл