Titan MachineryBulgaria Power & Technology

Case IH | Puma 230 CVX галерия PDFcaseih.com

Благодарение на огромния интерес в световен мащаб на серията PUMA CVX, CASE IH създадоха 8 нови модела с мощностен диапазон от 130 к.с. до 230 к.с. Външното оформление на новите модели е причината те да са толкова компактни.
Новите модели са оборудвани с двигатели от най-ново поколение съоръжени с новата технология Efficient Power, която осигурява още по-висока мощност. Всички те са 6 цилиндрови с обем 6,7 литра с директно впръскване (Common-rail) и турбо компресор, както и система за управление на мощността (Power Management). Тази система предоставя до 30 допълнителни конски сили при транспортни приложения или работа със силоотводния вал.
Благодарение на новата технологията Efficient Power разхода на гориво е намален с 12 %
В новите модели Puma CVX са заложени всички добре познати качества- лесно управление, висока производителност, икономична работа, комфорт за оператора, както и качествена изработка и обслужване.
Новите модели Puma CVX са идеално подготвени за използване на системи за прецизно земеделие. Всички функции на трактора в това число и система за автоматично водене (AccuguideTM) с картографиране и прикачен инвентар съвместим с ISOBUS стандарта могат лесно да бъдат управлявани от всички AFS монитори предлагани от CASE IH.

характеристики

Марка Case IH
Модел Puma 230 CVX
Серия Puma CVX Efficient Power
Категория Трактори
Отрасъл
Мощност на двигателя 228
Брой цилиндри / работен обем 6
Хидравлична система капацитет на хидрав. помпа от 125 до 175 л./мин.