Titan MachineryBulgaria Power & Technology

Case IH | Magnum EP галерия PDFcaseih.com

Новата серия трактори CASE IH Magnum са съоръжени с новата технология Efficient Power, която осигурява още по-висока мощност и производителност и в същото време предоставя още повече удобства за оператора и изключително икономична работа, като разхода на гориво е намален с 10 %. За да отговорят на Tier4 A стандартите през 2011 г. новите трактори Magnum използват технологията Селективна каталитична редукция (SCR) за максимално добро представяне при възможно най-ниски текущи разходи.

 

Новата серия включва пет модела започващи от Magnum 235 с максимална мощност от 274 к.с., като на върха на серията е разположен Magnum 340 с 389 к.с. максимална мощност като в тях е вложен доказания 8,7 литров двигател. Тези двигатели осигуряват бързо повишаване на мощността, която клиентите на CASE IH Magnum са свикнали да използват при тежки условия изискващи теглителна сила, които са увеличени посредством възможностите на новия двигател.

 

- Всички трактори от серията Magnum са съоръжени със системата за Автоматично управление на производителността (APM), която автоматично избира най-ефективното съотношение между предавката и оборотите на двигателя.

 

- Кабината SurveyorTM е все още най-просторната предлагана на пазара. Тя е с активно окачване, което осигурява изключителен комфорт . Новост в кабината на Magnum е последно поколение CASE IH технология за контрол на трактора просредством новия мултифункционален лост (MultiControl Armrest Console) разположен в подлакътника.

характеристики

Марка Case IH
Модел Magnum EP
Серия Magnum Efficient Power
Категория Трактори
Отрасъл
Мощност на двигателя 389
Брой цилиндри / работен обем 6
Хидравлична система капацитет на хидрав. помпа - 161 + 113 л./мин.