Titan MachineryBulgaria Power & Technology

Case IH | Magnum CVX Rowtrac галерия видеоcaseih.com

Case IH Magnum Rowtrac – иновативна концепция за максимална производителност и ефективна защита на почвата

 

Magnum CVX 380 с 2 престижни награди

CASE IH Magnum CVX   получи приза „Трактор на Годината  2015 на изложението  EIMA 2014 в Болоня, Италия

Следвайки този успех  Magnum беше награден и  с Машина на годината за 2015 на световното изложение  SIMA в Париж, Франция

 

Комбинирайки индивидуалните предимства на колесните и верижните трактори, новият Case IH Magnum™ Rowtrac превъзхожда и двата като доставя комбинация от предимства от гледна точка на маневреност, сцепление и ефективна защита на почвата.

 

 

 

Иновативна концепция за отлична производителност и гъвкавост

Доставяйки отлична мощност и ефективност, Magnum™ Rowtrac е изключително маневрен и гъвкав като колесен трактор, но се движи плавно по полето като верижна машина. Налични са две опции за ширина на веригата, 610 мм или 762 мм, като и двата размера осигуряват отлично сцепление, минимално увреждане на почвата дори при обръщане с пълна мощност, много по-плавно движение и увеличен комфорт за оператора.

 

 

Предаването на мощността е оптимизирано с помощта на ексклузивните задни вериги и тяхното патентовано едноточкото окачване добре познато от Quadtrack сериите, поддържайки ги в позиция на 100% сцепление при всякакъв релеф на терена, като в резултат натоварването на три точковата навесна система или теглича не се променя. За разлика от конкурентните машини с две вериги, Magnum™ Rowtrac не уврежда почвата дори при остри завои в края на полето, намалявайки необходимостта от допълнителни минавания, за да се поправи нанесените щети.

 

 

Мощност и ефективност

Предлагат се три модела (310, 340 и 380), всички с 8.7 литровия Cursor 9 двигател, произведен от FPT Industrial. Magnum™ 380 CVX Rowtrac е с номинална мощност от 380 к.с. при 2000 rpm, с до 435 к.с. при активна функция Power Boost. Двигателят произвежда максимален въртящ момент от 1806Nm между 1400 rpm и 1600 rpm. „Ключова характеристика на този мощен и ефективен 6 цилиндров двигател е технологията Hi-eSCR only, която изцяло отговаря на европейските стандарти за вредни емисии Етап IV (Tier 4 Final).

 

 

Фермерите имат избор от full powershift  или усъвършенстваната CVТ трансмисия, която включва четири механични диапазона за постигане на високо ниво на ефективност. Лесна за употреба, тя осигурява безпроблемен трансфер на мощността от 0 до 40 км/ч без необходимист от лост или превключвател. CVТ трансмисията позволява на оператора да зададе предварително три регулируеми целеви скорости, за да оптимизира работната скорост за дадена дейност.

 

Производителност и комфорт

Автоматичното управление на производителността (APM) на Case IH автоматично постига оптимален баланс между двигателя и трансмисията, докато Active Hold Control предотвратява връщане назад при спиране на хълмист терен, без да се налага да използвате съединителя или спирачката. Case IH Headland Control Management (HMC) позволява на оператора да записва функции при обръщане в края на блока или окрайчване, като по този начин повишава ефективността на повтарящи се полеви приложения.

 

 

Комфортът на оператора

Една от специалните характеристики на Rowtrac е кабината Surveyor, която предлага впечатляващо 3.1m³ вътрешно пространство, 6,4 m² остъклена площ за отлична видимост във всички посоки, водещо в индустрията ниво на шума от само 67 децибела, заедно с напълно интегрирана Bluetooth радио / телефон система и подобрен мултифункционален лост Multicontroller. Максимален комфорт за оператора се постига със опционалното окачване на кабината, което намалява вибрациите и стабилизира кабината чрез свеждане до минимум движенията напред назад както и нагоре-надолу.

 

 

Висока прецизност

Особено важно е да се вземе под внимание технологията за прецизно земеделие при трактор, толкова мощен, колкото този, така че Magnum™ Rowtrac се предлага с интегрирано решение за автоматично водене Case IH AccuGuide, част от технологичната платформа AFS на компанията.