Titan MachineryBulgaria Power & Technology

Case IH | Axial Flow 140 видеоcaseih.com

Серия зърнокомбайни Case IH Axial Flow 140

 

Case IH, като създател на прибиращата роторна технология Axial-Flow®, за пореден път поставя нови стандарти в новата  серия Axial-Flow® 140,  Всички комбайни отговарят на изискванията Tier 4 Final, включително и двигателят с мощност 449 к.с. за модела 7140.


Експерти за високодобивни култури
Повишената мощност на двигателя и последователното развитие на оптимизираните роторната технология водят до по-добра производителност във високодобивните култури в Европа. "Новите комбайни на CASE IH от моделите AF 5140/6140/7140 са оптимизирани за увеличаване на пропускателната способност и производителността, като същевременно се гарантира най-високо качество на зърното и се намаляват загубите на зърно почти до нула - дори когато работят в трудни условия", казва Пол Харисън, координатор по прибиране на реколтата за ЕМЕА.


Ефективни и внимателни
Комбайните на Case IH от серията Axial-Flow® 140 са предназначени да отговорят на изискванията на наистина взискателните специалисти
.

"Роторите са оптимизирани за европейските условия във всички култури. Както роторите са перфектно съчетани с нови двигатели на тези комбайни, наличната мощност се използва много ефективно.

Хедерите са налични в ширини до 9,3 м за новата серия 140. Те са предназначени специално за европейските условия и дават възможност за извличане на максимална полза от капацитета на комбайна.
Резервоарите за зърно на Axial-Flow® моделите 6140 и 7140 са с капацитет от 10 570 литра.
Разтоварването се свършва бързо, с максимална скорост от 113 литра/сек. Дължината на шнека позволява на резервоара за зърно да остане на удобно разстояние от комбайна, операторите може дори да спестят повече време, като в същото време разтоварват в движение.


Водещи в отрасъла по отношение на отработените газове и намаляване на емисиите
Case IH реши да използва SCR технология за отработените газове от самото начало. Намаляването на емисиите и отличната надеждност на двигателите потвърждават тази стратегия. С HI-ESCR, следващата стъпка е към още по-чиста и по-ефективна работа в бъдеще. Разработеният от CNH Industrial двигател, новата технология HI-ESCR намалява емисиите с 95%, като по-нататъшното увеличаване на производителността, икономията на гориво и надеждността ще отбележат по-ниски сметки за гориво!