Titan MachineryBulgaria Power & Technology

Case IH | Axial-Flow 240 галерия видео PDFcaseih.com

Зърнокомбайни Case IH  Серия 240

 AXIAL FLOW® - 7240 / 8240 / 9240

 

 

Нови стандарти в прибиране на реколтата

 

Case IH комбайните от серия 240 / модели 7240 / 8240 и 9240/ са проектирани за най-големите стопанства, най-взискателните производители и най-високите добиви. Те са разработени за най-ниски разходи и най-висока надеждност – ден след ден, сезон след сезон. Доказаната технология за единичен ротор Axial-Flow® е заложена в същността им и осигурява всички предимства на тази концепция като изключително нежно овършаване, минимални загуби и отлично качество на зърното благодарение на качественото жънене

 

Без  загуби на зърно с хедер Axial-Flow®

Комбайните серия 240 работят с последно поколение Case IH хедери, които се предлагат в ширини до 12.5 м. Тези хедери са проектирани специално за европейските условия за да могат клиентите на Case IH максимално да се възползват от изключителният работен капацитет на комбайните.

Имате богат избор от хедери като хедери с променлива позиция на ножа,  гъвкави хедери, хедери - повдигачи, лентови хедери или хедери за царевица – всичко подходящо за вашия бизнес – и с което да извлечете максимална полза от възможностите на вашето Case IH оборудване.

 

Подобрен ротор за европейските условия

За новата серия комбайни 240, доказаната с годините високоефективна опростена концепция на единичен ротор бива подобрен с нова конфигурация на юмруците за по-добро преминаване и качество на овършаване, особено при европейските условия с висок добив.

 

Спестява време при големи полета, разтоварване в движение

За да посрещне високата си качествена производителност комбайнът CASE IH AF променя размерът на зърнобункерът си. Новите модели 8240 и 9240 предлагат още по-голям зърнобункер с поразителен капацитет от 14,400 литра, така че не се налага да разтоварвате често дори когато работите хедери с голям работен захват!

Когато бункерът се напълни, разполагате  с опция за максимален дебит на разтоварване на зърнобункерът от 144 литра/сек за 8240 и 159 литра/сек за модели 9240.  

 

 

 

Вграден сламодробител -

С интегрираните сламодробители в комбайните CASE Axial-Flow® осигурявате перфектно нарязване и отлично разпръскване на сламата, оставяйки перфектна основа за следващия сезон. Ако трябва да балирате част или цялата слама, можете бързото да преминете в режим на откос и ще получите чисти, хубави и лесно за балиране откоси без да губите време.

 

 

Увеличено сцепление, тесен транспорт

В сравнение с колелата, опцията за предни вериги на комбайни Axial-Flow® позволява увеличено сцепление и следене за ефективна защита на почвата като в същото време осигурява транспортна ширина от само 3.5 м на вериги 610 мм.

 

Комфортна или луксозна кабина – изборът е ваш

Комбайните от  най-новата серия Case IH 240 Axial-Flow ® предлагат несравним комфорт. Възможност за избор от две версии обурудване на кабината  Comfort и Luxury,

Оптимизирана производителност, минимални разходи

Системите за прецизно земеделие AFS /опция /на Case IH събират и доставят важни данни за управление на разходите и отглеждане на културите. Посредством AFS AccuGuide, вашият комбайн се води води автоматично чрез GPS сигнал – с точност до 2.5 см работен захват, водейки минимална консумация на време и гориво по време на жътва.

 

Обработка на изгорелите газове – водеща в сектора

Case IH използва технологията SCR за обработка на изгорелите газове още от самото начало. Това решение се оказа изключително ефективно и доведе до по-ниски нива на вредни емисии и висока надеждност на двигателите. Със HI-eSCR, следващата стъпка към по–чисто бъдеще е направена. Разработена от специалистите на CNH Industrial, технологията HI-eSCR позволява намаляване на емисиите до 95%. HI-eSCR се използва в много различни приложение по света, и не без причина.