Titan MachineryBulgaria Power & Technology

Case IH | Magnum CVX галерия видеоcaseih.com

Създаден за нуждите на вашето стопанство

 

Най-мощният стандартен трактор в света (419 к.с. максимална мощност)

С номинална мощност от 235 до 370 к.с. , Magnum CVX е най-мощният стандартен трактор в сектора. В комбинация със Селективна каталична редукция SCR, технологията Efficient Power осигурява цялата мощност и въртящ момент, от които се нуждаете – наред с ниска консумация на гориво и вредни емисии.

Magnum CVX е проектиран да увеличи производителността по време на тежък транспорт и работа на полето. Осигурява перфектаната работна среда, с голямо пространство, лесно управление, отлична видимост, ефективно осветление за работа през нощта, което осигурява гладко управление за оператора и прикачения инвентар.

 

Отлична работна среда

Комфортната кабина осигурява отлични условия за работа. Опцията за окачване на кабината, предния мост, както и динамичният ride control на предния и заден навес, осигуряват изключително гладко управление. Ниските нива на шум и климатик също допринасят за удобството по време на работа. За работа през нощта се предлага опция за ксенонови работни светлини.

 

Производителност: имате пълен контрол

Благодарение на лесния достъп от дясната страна до всички контроли и панели с бутони за управление.

Мултифункционалният лост събира всички контроли, а с един поглед виждате цялата важна информация на интегрирания контролен панел.

Висока ефективност: мощен двигател

Мощният 8.7 литров, 6-цилиндров турбо двигател с междинен охладител разполага с най-новата SCR технология и отговаря на  ЕС стандартите за вредни емисии Етап IV Final. Двигателят доставя допълнителна мощност и оптимално пестене на гориво във всички оборотни диапазони. Моделът на върха на гамата предлага 370 к.с. номинална мощност (419 макс. мощност със системата за управление на мощността на двигателя EPM (Engine Power Managament) и водещ в сектора максимален въртящ момент от 1,806 Nm.

 

Транспорт и работа на полето

Безстепенната трансмисия CVT прави Magnum CVX идеалната машината на полето и пътя. За максимална ефективност, CVX трансмисията включва четири механични диапазона, които се превключват автоматично между 0 и 50 км/ч. Автоматичното управление на мощността APM намалява автоматично оборотите на двигателя, като контролира оптималната му работа при избраната работна скорост с цел намаляване разхода на гориво.

 Системана Activ Stop предпазва от потегляне при спиране под наклон без да се налага използването на спирачки или съединител, без значение дали е по време на работа по стръмни наклони и с пълно ремарке.