Titan MachineryBulgaria Power & Technology

партньори / Case IH

caseih.com


Сила. Последователност. Достъпни продукти. Това е предложението на Case IH към всички фермери и предприемачи, които работят всеки ден, за да бъде бизнесът им ефективен и рентабилен.

Ежедневно ние продължаваме да усъвършенстваме бизнеса и земеделието на нашите клиенти чрез пълен спектър от решения за техните нужди –  а именно мощна, надеждна и производителна техника.

Case IH  работи непрестанно, за да бъде максимално полезена на фермерите – фирмата предлага по-голяма гъвкавост и надеждност на оборудването и максимален период на активно ползване на машините.

Case IH предлага и експертно следпродажбено обслужване, резервни части и финансови услуги чрез мрежа от над 4000 професионални дилъри и дистрибутори в 150 страни по целия свят.

Клиентите, които искат и търсят повече, се обръщат към Case IH, знаейки, че винаги ще получат по-високопроизводителни продукти.

С повече от 220 модела в 13 продуктови линии, машините на Case IH предлагат пълната гама от оборудване за професионална обработка на всякакъв вид култури – при подготовката на почвата, сеитба, защита на културите и прибиране на реколтата – трактори във всички размери, роторни комбайни Axial-Flow, специализирана техника за прибиране на реколтата от памук, захар и кафе, отлична техника за оран, сеитба и пръскане.