Titan MachineryBulgaria Power & Technology

партньори / Salford

salfordmachine.com


Salford предлага технологии за сеитба, основна  и предсеитбена обработки на почвата. Дейността на компанията „Salford Farm Machinery” започва през 1978 година в градчето Салфорд (провинция Онтарио, Канада). Днес компанията се е превърнала в огромна международна корпорация, с фабрики и проектантски бюра в Канада и САЩ, с обща площ около 50 хил. кв. метра. Днес продукцията на Salford се разпространява чрез дилърска мрежа обхващаща над 250 компании в Канада, САЩ, Австралия, Русия и Украйна. Успехът на компанията се основава на същия принцип, както и преди 30 години – здраво и изключително надеждно  оборудване на минимална стойност. И днес „Salford Farm Machinery” остава частна компания, което от своя страна допринася за гъвкавостта й и възможността да реагира на променящите се нужди на земеделците във всеки един момент.

Машините „Salford” се различават от конкурентите с новаторските разработки на инженерите на компанията. Далеч не много производители имат възможност и капацитет да разработят, изпитат и създадат едно серийно производство на нов продукт за толкова кратък срок, запазвайки най-високо качество и обслужване. Инженерите на „Salford” непрекъснато работят върху усъвършенстването на цялата гама машини, а също така  и целия производствен процес.

Цялата гама машини минава през много строги изпитания непосредствено на стендовете в завода, както и на полето. Освен това, машините които са предназначени за работа в Русия и Австралия, задължително се тестват на полето в съответните страни, за да могат да бъдат покрити специфичните изисквания на земеделците. Екипа на „Salford” неизменно следва принципа си, който гласи: “Не сме удовлетворени, докато не бъдат удовлетворени нашите клиенти!”