Titan MachineryBulgaria Power & Technology

новини / 2013 / 09 / 19 Дигитализаране на Tempo с Väderstad E-services

Väderstad E-services (електронни услуги) е контролна система за Tempo и приложение за поръчка на резервни части за iPad, което може да намерите в iTunes App Store. 

 

Контролирайте Tempo по време на сеитба

Потребителите имат уникалната възможност безжично да управляват сеялките Tempo чрез лесно и удобно iPad приложение. iPad се свързва със защитената безжична мрежа на сеялката Tempo.  Не е необходима активна интернет връзка за работа на полето.

 

Контролната система включва:

1. Управление на процеса на засяване, включително семена, тор и микрогранули
2. Конфигурация на машина Tempo
3. Индивидуално изключване на секция (семена, тор и микрогранули)
4. Релсова сеитба
5. Регистриране на данни и събития

 

 

Работа с трактори съвместими и не съвместими с ISOBUS 

С ISOBUS платформа в трактора е възможно да използвате ISOBUS терминала, за да контролирате машината. Gateway, или “черната кутия”, поставена на Tempo машината показва необходимите данни на одобрени от Väderstad виртуални терминали. В не ISOBUS среда операторът може да контролира машината с iPad, свързан безжично към Gateway. Gateway също записва данни за GPS, количество семена, аларми и други операции.

iPad може също така да се постави в специално изработен от Väderstad калъф с няколко функционални бутона за централни маневри.

Днес, Väderstad E-services се предлага за 6- до 8-редови сеялки Tempo. Контролната система ще бъда налична за допълнителни продукти в края на 2014 година. За по-старите машини ще има опции за преоборудване.

 

Поръчайте части през Väderstad E-Parts

Контролната система е допълнена с виртуален Väderstad E-Parts магазин. Приложението осигурява лесно идентифициране на части с 3D преглед и с възможност за поръчка директно от кабината на трактора. Фермерът може лесно да намери необходимата част и да направи поръчка при предпочитан дилър.

 

 

Приложението винаги разполага с правилните части и ръководства за машините на Väderstad. То вече се предлага в Германия за Tempo F8. Предстои въвеждането в други държави и за още продукти.