Titan MachineryBulgaria Power & Technology

новини / 2013 / 06 / 21 Тайтън Машинъри България откри нов Агро бизнес център в гр. Русе

Бизнес центъра ще има продажбена, сервизна дейност и  логистически функции

 

Тайтън Машинъри България затвърди стратеги-ческото си присъствие в Североизточна България с откриването на нов бизнес център за земеделска и строителна техника в гр. Русе. Основната му цел е разрастване на присъствието на българо-американското дружество в района и по-пълно задоволяване на нуждите на клиентите, сподели на откриването на базата Румен Лазаров, член на борда на директорите на Тайтън Машинъри България. „Концепцията на нашата фирма е независимо къде се намира и какво обработва един производител, използвайки наши машини, той да получава винаги едно и също внимание, едно и също качество и количество услуга. Да се чувства наш партньор, независимо къде се намира на територията на държавата ни.“

Инвестицията в новия бизнес център  е 500 000 евро. Той е изграден на площ от 1 декар, като към него има и 7 дка паркинг за машините. Освен като продажбен и сервизен център, новата база на Тайтън Машинъри България ще има и чисто логистически функции – техниката, предназначена за Добрич, Плевен и Стара Загора първо ще идва тук на склад и след това ще се дислоцира из страната. В новия център ще работят между 15 и 20 специалисти, които ще предлагат широка гама услуги, предпродажбено обслужване, сервиз и др.

Само преди половин година Тайтън Машинъри България стана официален представител и на строителната гама машини с марката CASE и вече отчита пазарен дял от 18% при строителните машини и 50% при земеделската техника, уточни в Русе г-н Румен Лазаров. Голяма заслуга за израстването на компанията той отдава на нейния изпълнителен директор Диляна Иванова.

Смятам, че всеки един мениджър, независимо дали е мъж или жена, трябва да ръководи фирмата, да я управлява и да работи за нея с цялата си душа и сърце, сподели на празничното събитие г-жа Иванова. „Ако мениджърът не превърне хобито си в работа, тогава фирмата няма шанс да бъде успешна. Аз се опитвам да направя така, че служителите в Тайтън да са пример за техните семейства и приятели. Когато те се гордеят със себе си и с фирмата, в която работят, е много лесно да получаваме и да се радваме на успехи. Днес Тайтън Машинъри България е с изключителнво добър имидж в страната.“

 

 

По време на откриването на новата база на Тайтън Машинъри България в Русе беше извършен тържествен водосвет и бяха прочетени поздравителни адреси от кмета на гр. Русе – Пламен Стоилов и от ректора на Русенския университет „Ангел Кънчев“ – проф. Христо Белоев, които пожелаха на компанията успешен бизнес и още повече клиенти. Китка от български народни танци, популярни музикални изпълнители и пълни трапези допринесоха събитието да се превърне в истински празник за Русе.

Следващата инвестиция, която Тайтън Машинъри България планира, е изграждането на подобен бизнес център в гр. Бургас.