Titan MachineryBulgaria Power & Technology

новини / 2013 / 05 / 10 Дни на отворените врати от 13-ти до 17-ти май

Тайтън Машинъри България организира ДНИ НА ОТВОРЕНИТЕ ВРАТИ от 13-ти до 17-ти май в Агробизнес център Ст. Загора.

Всеки ден от 11:00 ч. полеви демонстрации на трактори и комбайни Case IH, прикачен инвентар с марки Vaderstad, Kverneland, Salford, пръскачки Tecnoma и телескопични товарачи Merlo.

Барбекю от 12:00 до 17:00 ч. и специален музикален гост:

13.05 – Славка Калчева

14.05 – Бобан Здравкович

15.05 – Райна

16.05 - Ивана

17.05 - Кали

 

Очакваме ви и на полето ни пред летище Ст. Загора от 13-ти до 17-ти май.

 

 

По време на демонстрациите посетителите на "Тайтън Машинъри България" АД ще имат възможност да се запознаят с:

 

Новите серии комбайни и трактори Case IH - лидери в индустрията, притежаващи най-голяма отчистваща площ, най-иновативни системи за задвижване и най-богат избор на житни хедери и адаптери за царевица.

 

Трактори Magnum EP, осигуряващи още по-висока мощност и производителност и в същото време предоставят още повече удобства за оператора и изключително икономична работа.

 

Трактори от серията Farmall, предлагащи по-голяма гъвкавост и по-богат избор в този мощностен диапазон. Тракторите от серията Farmall се отличават като икономични и ефективни, с мощни и гъвкави двигатели, компактна форма и отлична маневреност. Просторни кабини с удобен и лесен достъп, предлагат изключителен комфорт за оператора чрез групиране на важни уреди за управление.

 

Новата сеялка Kverneland модел Optima TF maxi, която се характеризира с висока производителност и прецизност при отглеждането на редови култури. До 1000 декара на ден могат да бъдат засети, в резултат на което значително се намаляват експлотационните разходите на трактора. Сеялката е оборудвана с E-drive. С Е-drive, всяка изсяваща секция се задвижва индивидуално чрез електрически мотор.

 

Сеялка Vaderstad Tempo поставя нов стандарт в сеитбата на окопни култури при висока скорост. С Tempo засяването може да бъде извършено с висока скорост, като това не влияе на прецизността и точността. Резултатът е уникална комбинация от равномерни посеви и изключителен капацитет.

 

Системи за прецизно земеделие - Тези технологии позволяват на фермерите да намалят своите оперативни разходи като същевременно подобряват продуктивността на машината било то трактор или комбайн.

 

Oчакваме Ви!