Titan MachineryBulgaria Power & Technology

новини / 2013 / 03 / 03 SIMA 2013

През изминалата  седмица в Париж се проведе едно от големите световни изложения за  земеделска техника и технологии  SIMA. Тайтън Машинъри посети изложението заедно с клиенти на фирмата в периода 25-28 март,  по време на посещението си групата посети щандовете на Case IH където беше посрещната от Андреас Клаузер, Президент и Изп. директор на Case IH, Мениджър за Европа, Африка и Близкия Изток на FIAT Industrial, както и щандовете на  Vaderstad, Tecnoma и  Kverneland. Фермерите имаха възможност да разгледат последните машини и технологии в световен мащаб, да зададат своите въпроси  и да  получат изчерпателни отговори директно от създателите на машините.

На щанда на Case IH, фермерите имаха възможността да видят новите серии трактори и комбайни Efficient Power. своята премиера направи новия трактор Maxxum CVX EP – с безстепенна трансмисия: гъвкав и рентабилен. Case IH въвежда три модела с безстепенна трансмисия към серията Maxxum Efficient Power и разширява CVT гамата на 4-цилиндрови трактори / Рентабилен трактор за универсални приложения с мощен двигател и комфортна кабина/

Шведският производител на машини Vaderstad, представи нова, телескопична сеялка за окопни култури Tempo T  с 6-7 реда, проектирана за клиенти, които търсят навесен тип сеялка с изключителна прецизност при работа с висока скорост. Тази сеялка фермерите ще могат да видят и по време на Агра в Пловдив 5-9 март на щанда на ТМБ.

Carrier XL с големи дискове - Тази нова машина от фамилията на Carrier е проектирана за да задоволи нуждите на клиентите, най - вече за региони, където се отлгежда основно царевица. С по – големите дискове, по – лесно се нарязват дебелите слоеве от растителни остатъци след жътва на царевица. Също така може да бъде използван за работа в тежки условия, където има големи количества растителен отпадък.

На щанда на Tecnoma фермерите видяха новата самоходна прискачка Laser FC, голям интерес предизвикаха и системите Geo Spred  и Geo Control на  щанда на Kverneland.

Освен посещение на изложението в програмата на пътуването бяха включени и  емблематичните парижки забележителности като,  Айфеловата кула, Лувъра, разходка по река Сена и разбира се Мулен Руж.