Titan MachineryBulgaria Power & Technology

новини / 2013 / 02 / 04 Изложение „Борса за семена и посадъчен материал” 2013

От 05-09 февруари 2013 г. в гр. Добрич, СК „Простор”ще се проведе изложение  „Борса за семена и посадъчен материал” 2013, в което Тайтън Машинъри България АД ще вземе участие.


По време на изложението Тайтън Машинъри България АД ще предложи на своите клиенти атрактивни оферти за закупуване на техника, както и възможности за лизинг  при желание на клиента. Ще бъдат изложени и трактори Case IH от ново поколени с вградена Efficient Power технология.
На щанда ни, намиращ се в централната палата /до входа/ ще покажем следните модели трактори:


Puma  185
Новите трактори Puma Efficient Power  са оборудвани с двигатели настроени за  максимална производителност, по-висока мощност и значително понижен разход на гориво. Изключително лесни за употреба, подходящи за малки и средни стопанства.
Резултатите от тестовете на полето показват, че могат да бъдат спестени повече от 10 % гориво в сравнение с предходнот Tier 3 поколение.


Magnum 290
Всички трактори от серията Magnum са съоръжени със системата за Автоматично управление на производителността (APM), която автоматично избира най-ефективното съотношение между предавката и оборотите на двигателя.
Кабината SurveyorTM е все още най-просторната предлагана на пазара. Тя е с активно окачване, което осигурява изключителен комфорт . Новост в кабината на Magnum е последно поколение CASE IH технология за контрол на трактора просредством новия мултифункционален лост (MultiControl Armrest Console) разположен в подлакътника.


JXU 1150
Тракторите от серията JXU са подходящи за всякакви селскостопански дейности. Те могат да бъдат оборудвани с челна товарачна уредба LRX за оптимизиране на товаро-разтоварните и транспортните дейности.
При обработка на култури, ниското тегло, увеличената мощност на ВОМ и голямата товароподемност на тези трактори осигурява максимална работа на минимална площ, правейки го съвършеното решение за вторична почвообработка, пръскане и тороразпръскване.

Очакваме Ви от 5-ти до 9-ти февруари „Борса за семена и посадъчен материал” 2013.