Titan MachineryBulgaria Power & Technology

новини / 2012 / 11 / 15 Нова кабина за комбайните Axial-Flow представиха от CASE IH на EIMA 2012

Всички зърнокомбайни CASE IH Axial Flow през 2013-а година ще бъдат с обновена кабина. На изложението за селскостопанска техника - EIMA 2012 в Италия, бе представен комбайнът CASE IH 5130 Axial Flow.

Този нов модел роторен комбайн има 6, 7 литров двигател с максимална мощност 295 к.с. и покрива еко-нормите Tier 4 A. Капацитетът на бункера за зърно е 8810 литра.
 
Най-голямата новост при комбайните CASE IH през 2013г. ще бъде новия дизайн на кабината. Налице са повече и по-мощни предни светлини за работа през нощта.
 
В самата кабина пък е намален размера на кормилната колона и всички контролни уреди са организирани по-удобно за управление с дясната ръка, като вече серийно е включен и AFS тъч-скрийн терминал за мониторинг и управление на жътвата.
 
Новата кабина при комбайните CASE IH включва редица нови екстри като Bluetooth система за провеждане на телефонни разговори, аудио система и модули за връзка с таблети и музиклани плеъри. Под комфортната пасажерска седалка пък има подвижен хладилник за напитки през горещите летни дни. Новата кабина ще се предлага в Deluxe версия, както и в най-високото ниво на оборудване - Luxury, включващо полеви офис, червен кожен салон на седалките и мн.др. eкстри. Въздушната седалка е стандарт за всички модели.
 
Друга новост е увеличеният капацитет на разтоварване на зърното, както и иновационна система за движение напред и назад и балансиране на шнека по време на разтоварването, която позволява изпразването на бункера за зърно в транспортно ремарке да става в движение, без риск от разпиляване.