Titan MachineryBulgaria Power & Technology

новини / 2012 / 11 / 15 CASE IH представи новите модели компактни трактори от легендарната серия Farmall

За първи път пред публика бе показан най-мощния от „C” серията трактор – CASE IH Farmall 105 C, който е подходящ за животновъдните ферми. Със своите 105 к.с. мощност и относително ниско тегло, той е подходящ и при отглеждане на специфични култури. Тракторът разполага с впечатляваща маневреност и хидравлични характеристики, а също превъзходна видимост към основните работни зони.

 

Новият модел CASE IH Farmall 115 U Pro беше представен на изложението като изцяло нова разработка + предна навесна система,  проектиран да бъде подходящ както за малки стопанства, така и като помощен трактор в по-големи стопанства. В допълниение на новия дизайн, Farmall U серията трактори са оборудвани с изцяло нов 3,4 литров двигател с Common Rail система за впръскване на горивото, турбокомпресор с интеркупер и EGR система за обработка на изгорелите газове. За да отговори на Tier 4 изискванията за вредни емисии инженерите на Case IH са взели решение да изполват система за външна рециркулация на отработените газове (EGR), като затова използват дизелов катализатор и филтър за твърди частици.

 

Трансмисиите при новата “U“ серия могат да бъдат съобразени в съотвествие с предназначението на трактора, като трансмисията 12х12 с Powershutlle е стандарт за всички модели. Като опция се предлага трансмисия 24х24 с Powershutlle и трансмисия 20х20 Powershutlle с пълзящи предавки.

 

Налице са допълнителни подобрения в задната част на трактора. Максималния капацитет на повдигане на навесната система с електронен контрол е до 5400 кг, като всички функции могат да бъдат лесно управлявани само от един бутон. Предната част на Farmall U също е изцяло преработена, като това позволява монтаж на предна навесна система. Подобреното управление и подобрената производителност на навесната система свежда до минимум натоварването на предния мост.