Titan MachineryBulgaria Power & Technology

новини / 2012 / 09 / 29 CASE 721F със златен медал от Международния технически панаир - Пловдив 2012

Колесен челен товарач CASE 721F бе награден с отличие „Златен медал и диплом” на 68-ми Международен технически панаир - Пловдив 2012. CASE 721F е със изцяло новата за строителни машини система  scr с добавка adblue за преработка на изгорелите газове и достигане до ниво на вредни емисии tier ivi. Машината е окомплектована с 5-степенна скоростна кутия, единствена по рода си, без аналог при останалите производители. посочените иновации водят до 20% по-нисък разход на гориво.

Интересът на нашите клиенти беше привлечен и от:

Верижен багер CASE CX210C
Чрез 21 тонния верижен багер CASE представя за първи път в България новата C серия с Tier IVi двигател и специалната система за икономия на гориво, олекотени рамена и стрели и супер-чувствителна хидравлична система. С всички тези иновации машината достига до 15% по-нисък разход на гориво в сравнение със своите конкуренти.


Верижен багер, CASE CX130B
Представената 13 тонна машина е окомплектована с иновативна система за почистване под гумено-транспортни ленти, разработена специално за българския пазар.


Верижен булдозер CASE 1650 L XLT
Това е представител на клас 16-18 тона с 6-позиционна дъска и рипер с 5 зъба. Управлението на машината се извършва чрез многофункционални джойстици, чрез които се постига плавна работа и създават комфорт, иначе чужд за този тип машини.


Комбинирани багер-товарачи CASE 580T и 695ST
Изложените експонати са окомоплектовани с изцяло новата телескопична багерна стрела, разработена и патентована от CASE. По този начин се постига намаляване на експлоатационните разходи, лесна и бърза поддръжка, по-прецизна работа на оператора. Багер-товарачите CASE са символ на качество и престиж от 1957 г. до сега.


Мини челни товарачи CASE SR130, CASE SR200 и CASE SV300
Представени са два типа машини с различна кинематика на работния орган – SR и SV, съответно с радиална и вертикална кинематика на маниполиране на товарите. Всички машини от този тип са снабдени с джойстици, което превръща работата на оператора в удоволствие.


Мини багери CASE CX18B и CX39B
Тези мини багери показват иновативни решения за по-висока стабилност на машината чрез телескопично разтягане на веригите при модел CX18B и конструкцията Zero Tail за завъртане на целия купол на машинита в габаритите на машината, улесняваща работата в непосредствена близост до сгради и тесни пространства.