Titan MachineryBulgaria Power & Technology

новини / 2012 / 09 / 26 Тitan Machinery Inc. с клиенти - USA 2012

От 09 до 17 септември 2012г.  част от екипа на Тайтън Машинъри България заедно с големи български фермери посетиха САЩ. Основната цел по време на пътуването беше посещението в централата на Titan Machinery Inc.,  където българската група беше посрешната лично от президентът на американската компания Питър Крисчънсън и Дейвид Мейер председател на Съвета на директорите на Titan.


Питър Кристиансън лично разведе групата из централата на Titan Machinery Inc. Той разясни, че тя се намира точно тук заради силно развитото земеделие. Това е и родното място на тракторите Steiger. Г-н Крисчънсън показа на гостите всичките отдели на централата – счетоводството, отделите по IT технологиите, маркетинга, човешки ресурси, изпълнителния екип, служителите, които се занимават с резервни части, сервиза, търговците.


Олга Хал разведе българската група  из един от дилърските магазини на компанията в Moorhead, разполагащ с три отдела – за продажби, за резервни части и за сервиз. В Moorhead се намира и един от  аутлетите за машини на Titan Machinery, който също беше част от програмата.  Също така групата посети и изложението Big Iron във Fargo където разгледаха богата гама от машини с марката CASE, както и прикачен инвентар на американската компания., Програмата на посещението продължи в Сан Франциско смесица от американска, латиноамерикано-испанска, европейска и азиатска култура и  Лос Анжелис градът на Ангелите е един от най-големите икономически, културни и развлекателни средища в света. В него се намират централите на едни от най-влиятелните и мощни компании в Америка.