Titan MachineryBulgaria Power & Technology

новини / 2012 / 05 / 02 ДНИ НА ОТВОРЕНИТЕ ВРАТИ

 

От 8. до 11. Май

  Тайтън Машинъри България организира

дни на отворените врати

в Агробизнес център - Римекс в Ст. Загора

 

Всеки ден  от 9:00 до 17:00 ч. нашите търговски и сервизни специалисти Ви очакват, за да ви запознаят с модерните и високопроизводителни технологии в земеделието.
 От 11:00 ч. полеви демонстрации на последните технологии в земделието от световен мащаб с марки: Case IH, Vadersad, Kverneland, Salford, Tecnoma и Merlo. Българските фермери ще открият мощни и ефективни машини, с които да повишат добивите си и едновременно с това сведът разходите си до минимум.
Тайтън Машинъри България  ще представи комбайнът Axial Flow 9230 от новата серия 230 на CASE IH, оборудван със състемата SCR (Selective Catalytic Reduction). Axial Flow 9230  е най-голямият сред 6 те нови модела разделени в 2 серии 130 и 230 с максимални мощности от 295 к.с. до 571 к.с. С усъвършенстваните  разтоварващи системи, новите комбайни Axial-Flow Серия 230 могат да намалят времето за разтоварване с цели 40 %.
Новите трактори от сериите Puma, Puma CVX, Magnum  и Stieger/Quadtrac на CASE IH, чийто двигатели са оборудвани с технологията Efficient Power.
За първи път ще бъдат представени моделите Puma 160 EP с ном. мощност от 160 кс. и Puma 185 EP с ном мощност от 185 кс.
Новите трактори Puma Efficient Power  са оборудвани с двигатели настроени за  максимална производителност, по-висока мощност и значително понижен разход на гориво. Изключително лесни за употреба, подходящи за малки и средни стопанства.
Резултатите от тестовете на полето показват, че могат да бъдат спестени повече от 10 % гориво в сравнение с предходнот Tier 3 поколение.
Новата сеялка Tempo за пролетни култури на Vaderstad, с която шведстаката компания отново доказва, че е лидер при машини за почвообработка с високи скорости. С Tempo изсяването може да бъде извършено с висока скорост, като това не влияе на прецизността и точността.
Tempo се предлага в 6 и 8 редова версия с обем на бункерите 70 л. Сгъваема, с транспортна ширина 3 м и натиск на изсяващия апарат до 325 кг. Хидравличното сгъване, бункерите за микрогранули и торовнасянето са опции.
По отношение на прикачния инвентар Тайтън Машинъри България  ще представи също и 5 корп. навесен реверсивен плуг Kverneland LD и 4 корп. навесен реверсивен плуг 150В, предсеитбен  култиватор Kverneland TLD  7.1 м,  както и дискова брана VISIO 200 4.95м с марка Kverneland.
Сеялка Vaderstad Rapid A 600, сеялка Rapid 400 S, стърнищен култиватор Vaderstad Top Down 400 и дисков култиватор Carrier 650.
Посетителите ще имат възможността да се запознаят отблизо и със прикачна техника Salford, пръскачки Tecnoma, телескопични товарачи Merlo и др.


ПО ВРЕМЕ НА СЪБИТИЕТО  СМЕ ПОДГОТВИЛИ СПЕЦИАЛНИ УСЛОВИЯ, ЗА ЗАКУПУВАНЕ НА ДЕМОНСТРИРАНИТЕ МАШИНИ!


ВСЕКИ ПОСЕТИТЕЛ МОЖЕ ДА УЧАСТВА И ВЪВ ТОМБОЛА ЗА МНОГО НАГРАДИ CASE IH!

 

ПОДАРЪК ПЛУГ KVERNELAND модел 150B  КЪМ НАЙ - ГОЛЯМАТА СДЕЛКА В ПЕРИОДА 25.04 - 12.05

ОЧАКВАМЕ ВИ!