Titan MachineryBulgaria Power & Technology

новини / 2017 / 12 / 18 Тайтън Машинъри България стана пълноправен член на AmCham

 

 

Тайтън Машинъри България бе приета за официален член на Американската търговска камара в България  (AmCham).

По време  на официална церемония, изпълнителният директор на AMCHAM, г-н Петър Иванов, приветства всички нови членове, сред които и Тайтън Машинъри България.

Г-н Филип Цветков – директор на Тайтън Машинъри България – поздрави всички членове на камарата и представи дейността на компанията.

 

 

Американската търговска камара обединява над 340 американски, български и мултинационални компании, които развиват дейност в страната. За 20-те години, в които съществува, тя се превърна във водеща бизнес организация, чрез организирането на събития, които покриват теми в следните области: икономика, международни и национални полотики и социална сфера.

Целта на Американската търговска камара е да подобрят бизнес средата, инвестиционният климат и стандартът на живот в страната. Тя се стреми да постигне това, като се застъпва за интересите на всички заинтересовани участници – правителство, бизнес, НПО-та и медии – чрез продуктивен диалог и сътрудничество.

Американската търговска камара е дъщерно дружество на Американската търговска камара и член на Европейския съвет на Американските търговски камари.

 

Г-н Филип Цветков, директор на Тайтън Машинъри България - трети от дясно наляво.