Titan MachineryBulgaria Power & Technology

новини / 2015 / 08 / 28 Технология за отглеждане на соя от ТМБ

Тайтън Машинъри България презентира прикачна и самоходна техника за отглеждане на соя по време на Демо платформата на полето в рамките на Ден на соята в Кнежа.

 

 

 

 

Тайтън Машинъри представи прикачна техника за подготовка на полето за сеитба на канадската компания Salford и вече доказалите се на българския и световен пазар, сеялките за редови култури Vaderstad Tempo. При самоходните машини беше представен тракторът Case IH Magnum с иновативната гумено-верижна концепция “Rowtrac” за максимална производителност и ефективна защита на почвата.

 

 

Акцентът бе поставен върху новите зърнокомбайни Case IH Axial Flow 140 & 240  оптимизирани за европейските условия, подходящи за всеки тип култури, както и решенията за жътва на азотофиксиращи култури Case IH и AWS Air Wind System. 

 

 

 

 

ТМБ демонстрира и жътва на соя със зърнокомбайн Case IH AF 6130 оборудван с хедер Case IH 3020 с работна ширина 7.62м и гъвкава ножова лента. Хедерът беше дооборудван със система за обдухване при жътва на соя - AWS Air Wind System, Канада. 

 

 

 

Хедерът с гъвкава ножова лента снижава височината на жътва ниско до земната повърхност, а системата AWS Air Wind гарантира постоянното обдухване на ножовата лента и правилното отвеждане на ниско лежащите шушулки към целошнека. Следвайки контурите на полето, комбайните Axial Flow гарантират успешна жътва.