Titan MachineryBulgaria Power & Technology

новини / 2015 / 07 / 01 Фабрика на Case IH получи приза Фабрика на 2014

Подобряване на производството и "Стегнато производство" са почетени от това експертно жури / победа в най-трудната конкуренция за производство в Австрия означава много голямо признание за цялата работна сила

 

Фабриката на CNH Industrial в Св. Валентин е удостоена с титлата "Фабрика на годината", което я прави най-ефективното съоръжение за производство в Австрия. Това е петият път, в който това състезание се провежда, и се счита за най-трудното в сектора за производство в Австрия. Негов домакин е Fraunhofer Österreich и търговското издание Industrie Magazin. "Когато бяхме наградени с " Фабрика на 2014 "в началото на ноември, нашата фабрика се изкачи в списъка на класацията редом до предишните победители, които включват BMW Motoren, Bosch AG, Magna Steyr и други известни австрийски съоръжения за производство ", заяви доволно мениджъра на фабриката Андреас Кампенхубер.

 

Убеждаване на журито

"Още от оценката на място, бяхме в състояние да убедим журито в нашите ефективни и професионални процеси и производствени операции. Журито неизбежно бе впечатлено от позитивната нагласа и мотивация на всички служители, които бяха напълно отдадени на непрекъснатото развитие. За мен е особено удоволствие, че журито специално избра да подчертае професионализма и страстта на нашите служители ", заяви Кристиан Хубер, главен изпълнителен директор на CNH Industrial Österreich.

 

В последния кръг на 6 ноември във Виена, Мениджъра на фабриката Андреас Кампенхубер, в пряко сравнение с другите номинирани компании, успя да направи убедителна и силна презентация, която напълно убеди журито, изтласквайки го на първото място заедно с Opel Österreich. "Бихме искали да благодарим на целия екип на Св. Валентин за тяхната усилена работа и мотивация, за тяхната последователност и превъзходна работа всеки ден. Нямаше да получим наградата "Фабрика на годината 2014" без подкрепата на целия ни екип ", заяви Кампенхубер.