Titan MachineryBulgaria Power & Technology

новини / 2014 / 08 / 11 Тайтън Машинъри ще участва на БАТА Агро 2014

Тайтън Машинъри България ще вземе участие в тазгодишното изложение на БАТА Агро от 26 до 29 август в Ст. Загора. Фирмата ще представи трактори и зърнокомбайни Case IH, високопроизводителните лентови хедери MacDon подходящи за зърнени култури , изключително ефективни поради уникалния начин на транспортиране на ожънатата маса.

 

Последните новости при прикачна техника с марките Vaderstad, Kverneland и Salford също ще бъдат показани на изложението, заедно с новите модели пръскачки Tecnoma, телехендлери Merlo, високопроизводителни ремаркета Annaburger и строителни машини Case CE, приложими в земеделието.

 

По време на изложението фермерите ще имат възможност да се възползват от специалните оферти от Кампания БАТА 2014, както и различни програми за финансиране, които Тайтън Машинъри предлага.

 

В рамките на Кампания БАТА 2014 всеки посетител на щанда на ТМБ ще има възможност да получи консултация и предложение за най-добрата конфигурация от машини, с които да свърши бързо и качествено работата си, при най-добрите условия!

 

Всеки ден ТМБ ще организира демонстрации на поле Nо 12, на което фермерите ще могат лично да се уверят в качествата на машините и да ги тестват.

 

График на демонстрации - всеки ден от 10:00ч до 12:00ч и от 14:00ч до 16:00ч

 

Очакваме ви на щанд и демо поле No 12!