Titan MachineryBulgaria Power & Technology

новини / 2014 / 06 / 03 ТМБ ще участва в Открития ден в Карнобат

На 5ти юни Тайтън Машинъри ще вземе участие в Открития ден, който всяка година организира  Института по земеделие в Карнобат.

 

Темата на тазгодишния Открит ден са Иновационните технологии в земеделието за повече и по-качествена продукция.

 

Посетителите ще могат да се запознаят отблизо с  комбайните и трактори Case IH. ТМБ ще представи най-големия зърнокомбайн от серия 230, моделът AF 9230 оборудван с варио хедер 3050 на Case IH. Комбайните Axial Flow Case IH са лидери в индустрията притежавайки най-голяма отсевна  площ, най-иновативните системи за задвижване и богат избор на житни хедери и адаптери за царевица.

 

Комбайните Case IH серии 130 и 230 са оборудвани с технологията  Efficient Power и разполагат с двигатели от най-ново поколение,  система за Селективна каталитична редукция (SCR) и отговарят на стандартите за вредени емсисии Tier 4.

 

Трактори от последните серии на Case IH,  моделите MAGNUM 290 и PUMA 215 подходящи за големи и средни стопанства. Моделите  MAXXUM 140 и FARMALL 105A подходящи за средни и малки стопанства, широко приложими в животновъдни ферми. Комбиниран багер товарач  Case CE модел 580 ST, намиращ проложение в земеделските стопанства също ще бъде част от изложената техника.

 

От 9ч до 11ч в презентационната част на Открития ден инж.Панчо Петков ще изнесе презентация на тема: Ефективно земеделие - нови трактори Case IH, съвременни технологии за прибиране на реколтата и решения за прецизно земеделие.