Titan MachineryBulgaria Power & Technology

новини / 2013 / 12 / 16 Väderstad представя Swift с интегриран ролер

Väderstad разширява семейството на Swift като пуска на пазара Swift с EasyRunner. EasyRunner е интегриран ролер за леки почви, който се предлага в ширини от 5.60 м. и 7.20 м. Г – образният профил прави ролера по-агресивен в сравнение с конвенционалния ролер. В същото време, машината има отлични характеристики за задържане в дълбочина, тъй като за опора служи широка верига.

 

 “Swift беше представен на пазара през 2010 година и  Väderstad вече поема следващата стъпка. Разработването на Swift с интегриран ролер е въз основа на голямото търсене от страна на много клиенти. Това са главно фермери, които обработват малко по-леки почви и търсят комбинация от смесване на материала и утъпкване.  Дизайнът на ролера заедно с извитата форма на работните органи и диаметър от 382мм, спомага за отличните характеристики на Swift за задържане в дълбочина и способност да разбива буците пръст, като го прави много по-агресивен от конвенционалния ролер,” каза Търговския директор Фредрик Ландън (Fredrik Lundén).

 

“Машината е разработена за фермери, които искат да улеснят работата си и да извършват няколко задачи с едно минаване. Тя е компактна и може да работи до дълбочина от 20 см,” обясни Фредрик Ландън (Fredrik Lundén).

 

“За тези, които търсят по-тежък и мощен ролер, все още има опция за закачане на ролер зад машината, запазвайки гъвкавостта й” добави още Ландън.

Машината се разработва в Германия и Швеция и ще се предлага на пазара от юни 2014 година.