Titan Machinery Power & Technology

новини / 2015 / 10 / 01 Златен медал за новия играч в отбора на Case CE

Грейдърът Case 856 C, произведен от CNH International SA, Швейцария, бе награден със златен медал за иновации в сферата на машиностроенето от Международния Технически Панаир - Пловдив. На официална церемония отличието прие Георги Атанасов, изпълнителен директор на Тайтън Машинъри България  - официален вносител на CASE CE за България.


Серията грейдери на Case CE бе официално представена на Iизложението ntermat 2015. Серията грейдъри С е кулминацията от над 30 години развитие и ненадминат дизайн. Гамата предлага два модела с оперативно тегло от 13 и 16 тона и се предлага в 6x4 и 6x6 All Wheel Drive версии, които отговарят на ключови изисквания на клиентите за ниски операционни разходи, контрол и гъвкавост.


Грейдърът Case модел 856 C  е с работно тегло 16т и двигател Common rail Tier 4 Final от  ново поколение   осигуряващ най-добрите показатели при работа, най – висок въртящ момент от всички машини в този клас и нисък разход на  горивото. Турбо двигателят използва добре познатата мулти инжекционна технология работеща при 2000 bar, която съчетава максимална мощност, икономия на горивото и намалени шумови нива и вибрации на двигателя.

 

Case Construction е единственият производител, който предлага SCR технология за отработени газове, която е заложена и тук. Машината е без DPF филтър и EGR клапан.  SCR системата не се нуждае от поддръжка. Спестява време и разходи в периода на експлоатацията, осигурявайки изключителна производителност и нисък разход на гориво.

 

Патентована затворена (капсолована) система на грейдерното гребло. Венеца на въртене на основното гребло е затворен в капсолована система с изведени точки за обслужване (гресьорки). Намалява периодите на обслужване, предпазва венеца от натрупване на мърсотия, увеличавайки живота му и осигурявайки непрекъснат процес на работа. Широката и комфортна кабина е разположена в задната част на машината върху тандемното задвижване. Това и положение намалява значително нивата на вибрации и осигурява перфектна видимост върху повърхността, която се заравнява във всеки един момент и при всяка една операция.


 

Повече за новата серия грейдери Case серия С, може да получите от търговските специалисти на ТМБ.