Titan Machinery Power & Technology

новини / 2015 / 09 / 24 ТМБ с новости на Технически панаир Пловдив

Тайтън Машинъри България ще представи новостите и последните модели на земекопна и товарачна техника на CASE Construction по време на Международния Технически Панаир - Пловдив. За пръв път ще бъде представен последен модел грейдър CASE 856 C, който бе награден със златен медал на последното изложение Intermasz в Полша.

 

 

Не пропускайте първото демо представяне на моделите на CASE Construction в рамките на панаира. Всеки ден по време на изложението в 15:10ч. се провеждат демонстрации на машините в демонстрационно поле XII. По време демонстрациите ще имате възможността да се запознаете с техническите характерискти, различните функции на машините в и възможностите за смяна на работни органи. 

 

 

Заповядайте на шоуто Case Rodeo на 01.10.2015 , което ще се проведе пред щанда ни от 10:00ч. Най-добрите оператори на строителни машини ще преборят сили, за да спечелят участие в международно съзтезание в Париж през ноември.

 

 

Специален гост на изложенито ще бъде музикантът Ясен Велчев ( пианист на група ТЕ и багерист с Case). На 01/10 и 02/10 заповядайте, за да се забавлявате с музика и танци със строителни машини.