Titan Machinery Power & Technology

новини / 2015 / 06 / 12 Грейдърите на Case със златен медал на Intermasz 2015 в Полша

Case Construction Equipment получи златен медал на международното изложение Intermasz 2015, най-голямото изложение в Полша за строителни машини и специализирано оборудване за инфраструктурния сектор, което се проведе в Познан от 6-ти до 9-ти май. Наградата бе дадена за новата С серия моторни грейдъри, която беше в центъра на вниманието на щанда на Case.

 

Международното изложение в Познан 2015 награди С серията на Case, първата гама грейдъри в Европа с марка Case. Златният медал и дипломът бяха връчени на Робърт Рона по време на официалната церемония на 6-ти май. Case също получи и наградата Acanthus Aureus за най-добър щанд, която се дава за архитектурни и графични решения, които насърчават директна комуникация с клиентите и подчертават добрия имидж на компанията.

 

 

С над 30 години история, състезанието Gold Medal е едно от най-престижните в Полша. Това признание се присъжда след строго оценяване от топ експерти в строителния сектор на най-висококачествените продукти въз основа на тяхната иновативност, ефективност, операционни разходи, качество на материалите, използваемост, въздействие върху околната среда и дори естетичност.

 

Официално представена на Intermat 2015, С серията грейдъри на Case е кулминацията от над 30 години развитие и ненадминат дизайн. Гамата предлага два модела с оперативно тегло от 13 и 16 тона и се предлага в 6x4 и 6x6 All Wheel Drive версии, които отговарят на ключови изисквания на клиентите за ниски операционни разходи, контрол и гъвкавост.