Titan Machinery Power & Technology

новини / 2015 / 05 / 08 Case представи нови колесни товарачи на Intermat 2015

Case Construction Equipment показа новата гама колесни товарачи на международното изложение за строителна техника Intermat 2015. Новите модели колесни товарачи са изцяло с еко насоченост и максимално улесняват оператора на машината и генерират по-малко вредни емисии. Също така кабините са конструирани така, че дават отлична видимост през деня и дори след залез слънце, с тяхното високо ефективно LED осветление и изключителен комфорт за дълги работни дни.

 

Технология ниски емисии: Case поддържа своята ефиктивност без да замърсява природата с Hi-ESCR

 

Серията F е в съответствие с EU Stage IV / Tier 4 Final с технологията Hi-ESCR, разработена от FPT Industrial - дъщерна компания на Case. Използва се доказаният SCR, въведен с FPT на товарни автомобили през 2004 г. и през 2011 г. в колесни товарачи Case. Той не изисква филтър за твърди частици или EGR клапан. Този уникален дизайн използва единствено вградени доживотни компоненти и с минимални разходи за поддръжка гарантира нисък разход на гориво. С тази система маслото на двигателя няма нужда от филтър за твърди частици или допълнителнo охлаждане. Капакът на двигателя е по-компактен, предоставяйки по-добра видимост назад.

 

Допълнително предимство е безопасността на товарача в близост до леснозапалими материали, като максималната температура на отработените газове е 200 °C – доста по-ниска отколкото би била с DPF. Това е особено важно, когато се работи в центрове за рециклиране на дървесина, например.

 

Отлично ефективност и надеждност в охлаждането

 

Уникалният дизайн с пет радиатора, монтирани под формата на куб, осигуряват постоянен поток от свеж, чист въздух от страни и отгоре. Тази кубична структура също осигурява лесен достъп за ефективно почистване.

 

Икономии на гориво и по-висока производителност с Proshift и двигател, монтиран отзад

 

Моделите са до 20 тона и се отличават с висока ефективност на Proshift 5-степенна трансмисия, която позволява на оператора по-добре да се възползва от въртящ момент. И това е комбинирано с икономията на гориво с до 2 литра на час и по-бързи цикли в сравнение с конвенционалните трансмисии. Производителността на тези модели е допълнително подобрена чрез монтиран двигател отзад, което води до по-добро разпределение на теглото, увеличаване на полезния товар на кофата с до 15% в сравнение с други товарачи със същото тегло.

 

Високоефективно LED осветление удължава работните дни и в нощни условия

 

Ефектното осветление е ключово изискване за клиенти, които се нуждаят техните колесни товарачи за работят в условия на ниска осветеност, например по време на зимните месеци в северните страни или когато се работи в 3 смени на ден.  Новите товараши ор серия F  предлагат високоефективен пакет осветление с 6 LED светлини, предоставящи максимално осветеност - над 21 000 лумена на тяло.

 

Луксозна седалка за несравним комфорт

 

Колесните товарачи от F Серията са оборудвани с премиум клас седалки за максимален комфорт на операторите за дълги часове работа на бърза и мощна машина. Case си партнира с най-добрите експерти за седалки - Grammer за нов премиум клас кожена седалка на F серията, която осигурява изключителна защита от повтарящи се  удари и вибрации, с плавно движение при всякакви скорости. Осигурява се комфортно пътуване по неравен терен, и най-добрата в класа си активна седалка с електронно нагласяне спрямо килограмите на оператора. Регулируемите подлакътници, екстра-широката възглавница, висока и регулируема облегалка, механизъм за регулиране на облегалката и 80 мм настройка на височината, позволяват на оператора да персонализира седалката, за да се създаде добра работна позиция.